2777
2789

جدا برام‌سوال شده 

اینا که من تو اینستا دیدم 

چی حساب میشن 

مثلا یه زنه از شوهرش طلاق گرفته بود سر همین جنسیت و اینا بعد ، تیپ پسرونه زده ،با موی کوتاه  ولی صورتش یه جوریه یعنی ریش نداره ، لب هارو ژل زده ، لباس مردونه میپوشه.  اینا الان چه جنسیتی دارن . یا یکی دیدم‌تیپ زنونه زده ، لب های ژل زده ، موهای کوتاه ، اسمش رو گذاشته یعقوب 

اینا الان قراره به سمت مرد شدن برن یا زن شدن 

یا این یعنی ت.رنس 

این چیه دقیقا 

من ژل لب رو با تیپ‌پسرونه 

یا ژل لب رو با اسم یعقوب 

یا اسم یعقوب رو با تیپ دخترونه 

متوجه نمیشم  الان این رو‌چی میگن 

مثلا اون لرستانی کلا تغییر کرد اونو متوجه شدم مرد شد اینا چی ان الان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بابا.یه تعداد واقعا مریض هستن.ولی به تعداد دیگه شور همه چی رو درآوردن دیگه.اصلا مگه ژل و یعقوب باهم میخوره؟؟؟؟

به برخی‌ها باید گفت: خواهشا برای هالوین گریم نکنید. شما همینطوری هم ترسناک هستید بلکه ترسناک‌تر از شما، افکار توی سرتان است. وقت اربعین، آریایی می‌شوید و برای فقرا اشک می‌ریزید اما پای بساط عیاشی که می‌رسد، فرهنگ منحط غربی، الگوی غم و شادی‌تان است.ننگ بر افکارتان.

گناه دارن طفلیا

نه اتفاقا اصلا هم گناه ندارن 

اونی گناه داره که مثل همین مازیار لرستانی اول زن بوده ولی روحش با جنسیتش تطبیق نداشته 

ن اونی که می‌ره یه کیلو ژل لب میزنه و از طرف دیگه به قول اسی،اسمشو می‌ذاره یعقوب!!

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
هیچی بابا.یه تعداد واقعا مریض هستن.ولی به تعداد دیگه شور همه چی رو درآوردن دیگه.اصلا مگه ژل و یعقوب ...

منم برا همون نمی فهمم 

اصلا متوجه نمیشم 

بهنوش بختیاری ی زمان حامی .ت...رنس بود 

من بین اونا ی اینجور چیزایی  انگار دیدم یادم نیس

هیچی بابا.یه تعداد واقعا مریض هستن.ولی به تعداد دیگه شور همه چی رو درآوردن دیگه.اصلا مگه ژل و یعقوب ...

همینو بگو!! بخدا اینا فقط می‌خوان خودشونو نشون بدن 

وگرنه کسی که زنه و باید مرد بشه،کلا تیپ مردونه میزنه،نه اینکه بره مو رنگ کنه و ژل بزنه فقط اسمشو مردونه کنه!

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰