2777
2789
عنوان

دوستان اینایی که می‌بینیم چی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 25 پست
نه اتفاقا اصلا هم گناه ندارن اونی گناه داره که مثل همین مازیار لرستانی اول زن بوده ولی روحش با جنسیت ...

اخه این چرا اینجور کرده الان 

یعنی ذهنیتش  چیه

کلا درک‌منو از ت..رنس تغییر دادن 

فکر میکردم  همون مثل لرستانی میشه تر..نس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌میترسم اینا چی ان یعنی قراره چی بشن یا چی میگن به اینا .

من همیشه میگم از خودمون که دیگه گذشت،خدا به بچه هامون رحم کنه تو همچین دنیایی،دنیا خیلی مسخره و عجیب شده 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
معلوم نیس اینا ت.رنس واقعی هستن یا ن اگ واقعی باشن عمل میکنن اگ ام برا جذب فالوور باشه نمیکنن

ممنون . پس که اینطور . اصلا دیگه سر درنمیارم  چرا اسمش شهابه ولی یه جاهاش مثل مرده یه جاهاش زن

منم برا همون نمی فهمم اصلا متوجه نمیشم بهنوش بختیاری ی زمان حامی .ت...رنس بود من بین اونا ی اینجور چ ...

آخه واقعا مریض باشن یه چیزی.نمیشه که آدم هم تمایلات مردانه داشته باشه هم زنانه.برا کثافت کاری دست به هر کاری میزنن

به برخی‌ها باید گفت: خواهشا برای هالوین گریم نکنید. شما همینطوری هم ترسناک هستید بلکه ترسناک‌تر از شما، افکار توی سرتان است. وقت اربعین، آریایی می‌شوید و برای فقرا اشک می‌ریزید اما پای بساط عیاشی که می‌رسد، فرهنگ منحط غربی، الگوی غم و شادی‌تان است.ننگ بر افکارتان.

همینو بگو!! بخدا اینا فقط می‌خوان خودشونو نشون بدن وگرنه کسی که زنه و باید مرد بشه،کلا تیپ مردونه می ...

دقیقا.اینا همش به سرپوش برا کثافت کاریشون هست.

به برخی‌ها باید گفت: خواهشا برای هالوین گریم نکنید. شما همینطوری هم ترسناک هستید بلکه ترسناک‌تر از شما، افکار توی سرتان است. وقت اربعین، آریایی می‌شوید و برای فقرا اشک می‌ریزید اما پای بساط عیاشی که می‌رسد، فرهنگ منحط غربی، الگوی غم و شادی‌تان است.ننگ بر افکارتان.

آخه واقعا مریض باشن یه چیزی.نمیشه که آدم هم تمایلات مردانه داشته باشه هم زنانه.برا کثافت کاری دست به ...

اصلا نمیشه نگاشون کرد . من اون زنه رو دیدم هرچی نگا کردم نفهمیدم واقعا  الان چی سده همون که طلاق گرفته  بود ب شوهرش میگفت داداش بعد ژل لب داشت 

اخه این چرا اینجور کرده الان یعنی ذهنیتش چیهکلا درک‌منو از ت..رنس تغییر دادن فکر میکردم همون مثل ل ...

عقده ی دیده شدن دارن چقدر هم حال به هم زن هستن 

اونایی که واقعا مریضن قابل احترامن ولی خیلیا فقط برای دیده شدنه که دست به هر کثافت کاری میزنن

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
اصلا نمیشه نگاشون کرد . من اون زنه رو دیدم هرچی نگا کردم نفهمیدم واقعا الان چی سده همون که طلاق گرف ...

یعنی خاک.