2777
2789
عنوان

خانومای زیبا میشه بیاید از خواستگاریتون بگین 🙏🏻❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 35 پست
چرا چرا میپوشن🥲🥲🥲😂 من دیدممن خودم نبردم، مامانم برد 😁

وآقا چایی مامانتون برد ؟؟

تو اتاق حرف زدین باهم؟؟

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

من ۶ سال با طرفم ت رابطم و خب دیگ‌خسته شدم از این وضع اونم‌همینطور بابام بهشون‌گفته بود سری اول دختر ...

خب پس راضی میشه 

سخته دیگه بعضی چیزا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا چرا میپوشن🥲🥲🥲😂 من دیدممن خودم نبردم، مامانم برد 😁

عزیزم😂❤️

خوشبخت باشین همیشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سنتی بودیم، فامیل دور بودیم خانواده ها کاملا راضی بودن، واسه خواستگاریم لباس خاصی نداشتم در کل خواشت ...

خوشبخت بشین‌کاش خانواده منم راضی بودن

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

عزیزم ببخشید امضاتو خوندم پشت کنکوری هستی؟

اره عزیزم

هیچی همسایه بودیم مامان بابا و خودش اومدن منم یادمه یه تیشرت و یه شلوار مشکی پام بود خیلی ساده یه شا ...

واقعا؟؟چنساله زندگی میکنین باهم

موفق باشیبابا بشین درستو بخونن بعدش با یه دکتر ازدواج کن حیفی😂

🥲💔بی معرفتیه 

من ازدواجم سنتی بود

مادرم مخالفت میکرد بخاطر بحث ژنتیک و این حرفا

جهیزیمم اصلا جمع نکرده بودم با پول وامم‌چیزایی که ضروری بود رو خریدم 

خونه ام برام فقط مهم این بود که با مادر شوهرم ی جا نباشم 

لباسمم ی تونیک شلوار معمولی پوشیدم تو جلسه خاستگاری

البته اگه به‌گذشته بر میگشتم بیشتر وسواس ب خرج میدادم برای لباس خاستگاریم.