2777
2789

سنتی  بود یا دوست بودین 

خانواده مخالف نبودن ؟

جهیزیتون کامل بود؟؟

خونتون براتون مهم بود از لحاظ کم کسری 

لباستون چجوری بود 

من شرایطم زیر خط قرمز ن از نظر مالی چون‌متوسطیم از نظر فرهنگ‌خانواده و ...........افکارات منفی و تاریخ گذشته پدرم و و و 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

از منم زیر خط قرمز تری؟ پدر مادرم جداشدن خواستگار که میاد

هردفعه میبریم خونه خاله دایی عمو مادربزرگ؟ناشکری نکن همیشه بدترش هم هست

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

من با پسرعموم ازدواج کردم

فقط اینو بگم که 😂 من خوشم نمیومد چایی ببرم خبببببب

هنوز که هنوزه بعد ۱۰ سال البته به شوخی میگه تو چرا چای خواستگاری نیوردی 😁

گفتم نه که تو با کت و شلوار اومدی 

یه پیرهن و شلوار رسمی پوشیده بود 🥲😂 فقط کت نداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست بودیم 

خانواده همسرم مخالف بودن 

نه بعد خواستگاری شروع به خرید کردیم 

اره مهم بود تا حدودی برام

شومیز و دامن 

درمورد شما هم نگران بعضی مسائل نباش 

بذار جلسه شکل بگیره اگر چیزی شد بعد نگرانش باش

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

از منم زیر خط قرمز تری؟ پدر مادرم جداشدن خواستگار که میادهردفعه میبریم خونه خاله دایی عمو مادربزرگ؟ن ...

وآسه تو‌اجازه میدن بیاد واسه من پدرم بی آبرویی میکنه من خراب میکنه اونا نیان 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

من با پسرعموم ازدواج کردمفقط اینو بگم که 😂 من خوشم نمیومد چایی ببرم خببببببهنوز که هنوزه بعد ۱۰ سال ...

خب درسته دیگههه😂خواستگاری که کت نمیپوشن 

مامان منم چایی نگرفته بود😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

دوست بودیم خانواده همسرم مخالف بودن نه بعد خواستگاری شروع به خرید کردیم اره مهم بود تا حدودی برامشوم ...

خوشبتت بشین 

آخه پدرم مخالفه

دوست بودیم ۴ سال مخالف نبودن هیچیم اماده نبود عقدوعروسیمون باهم بود بعد کم کم مامانم خریدهمه چیو

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

من با پسرعموم ازدواج کردمفقط اینو بگم که 😂 من خوشم نمیومد چایی ببرم خببببببهنوز که هنوزه بعد ۱۰ سال ...

❤خوشبخت بشین گلم 

💔💔💔🥲هعی

خوشبتت بشین آخه پدرم مخالفه

باهاشون صحبت کن 

ببین با کی پدرت راحت هست 

با همون صحبت کن که به پدرت هم انتقال بده 

دوست بودیم ۴ سال مخالف نبودن هیچیم اماده نبود عقدوعروسیمون باهم بود بعد کم کم مامانم خریدهمه چیو

واقعا؟؟چه خوب 

من ی قاشقم جهیزیه ندارم‌خونه‌ما‌کوچیکه سر اون یکم‌معذبم البت این ب درک پدرم مخالفه یبار اومدن رد کرده

باهاشون صحبت کن ببین با کی پدرت راحت هست با همون صحبت کن که به پدرت هم انتقال بده

من ۶ سال با طرفم ت رابطم و خب دیگ‌خسته شدم از این وضع اونم‌همینطور بابام بهشون‌گفته بود سری اول دخترم‌نمیخواد بچس و اینا ۲۰ سالمه 

واقعا؟؟چه خوب من ی قاشقم جهیزیه ندارم‌خونه‌ما‌کوچیکه سر اون یکم‌معذبم البت این ب درک پدرم مخالفه یبا ...

خونه مام کوچیک بود ولی اینچیزا ن براخودمومهم بود ن همسرم

خب اول باید پدرتو راضی کنی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

خونه مام کوچیک بود ولی اینچیزا ن براخودمومهم بود ن همسرمخب اول باید پدرتو راضی کنی

😂😂ای خواهر قربونت بشم پدر نیست‌این شمرابن ذلجوشن