2777
2789

اینکه روانشناس بالینی پروانه نظام روانشناسی از سازمان نظام روانشناسی یا روانپزشک پروانه پزشکی از سازمان نظام پزشکی داشته باشه یعنی چی؟ از کجا میتونم پیدا کنم؟ از کجا بفهمم ی روانشناس و روان پزشک داره یا نه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه روانشناس بالینی پروانه نظام روانشناسی از سازمان نظام روانشناسی یا روانپزشک پروانه پزشکی از ساز ...

یه شماره دارن که روی کارت ویزیتشون یا بری بپرسی بهت میدن، فکر کنم یه سامانه داره سرچ کن، اونجا میتونی چک کنی که واقعی هست یا نه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

یه شماره دارن که روی کارت ویزیتشون یا بری بپرسی بهت میدن، فکر کنم یه سامانه داره سرچ کن، اونجا میتون ...

گوگل سرچ کنم میاره؟ بد باید رزرو کنم؟ اونجا نوشته؟ 

گوگل سرچ کنم میاره؟ بد باید رزرو کنم؟ اونجا نوشته؟

رزرو کنید؟ عزیزم اسم دکتر یا روانشناسی که میخوای رو سرچ بزن، داخل سایتهایی مثل دکتر تو، اطلاعاتشون نوشته و راه ارتباطی که چطوری نوبت بگیری

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اینکه روانشناس بالینی پروانه نظام روانشناسی از سازمان نظام روانشناسی یا روانپزشک پروانه پزشکی از ساز ...

پیدا کنی؟ 

عزیزم روان شناسب وقتی پروانه نظام داره یعنی ازمون داده وتاییدش کردن وپایین مهرش شماره نظام درج میشه که روی برگه ها می زنه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶