2777
2789
عنوان

شوهرم میگه این بچه اخرمونه خواهر شوهرم میگه ن بیار بازم

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 64 پست
شوهرم میگه از ۱۰ تا بچه ای ک نتونی بهش برسی ۲تا ک بهش برسی خیلی بهتره

راس میگه.منم سومی باردارم بشذت سختمه.مال من ناخواسته بود

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من‌۲نا پشت سرهم شد شیر ب شیر سزارینی ام بشدت سخته آخر بارداریمه درد شدید شکم از اینورم تنهام

خب باشه 

هرچی که هستی هر تصمیمی که داری اصلا نباید برای دیگران بازگو کنی چرا میگی؟! تقصیر خودته که بهش اینجوری گفتی اونم نظر خودشو گفته اینچیزا فقط به تصمیم گیریه 2نفر نیازه نه بیشتر وقتی خودت این موضوع رو میندازی وسط خب بقیه هم حق دخالت به خودشون رو میدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار بهش بگو خوشحال میشم تو مسائل خصوصیه ما دخالت نکنی تا بشینه سر جاش.

متاسفانه استارتر خودش رفته با  ایشون مطرح کرده و تلویحا خواسته ایشون براش نظر بده .پس خواهزشوهرش تقصیری نداره ،نظرش رو گفتع

ازبس میپرسه منم‌گفتم ک دیگه نگه

هروقت پرسید بگو خدا بزرگه تا ببینیم چی پیش میاد 

اصلا هیچ توضیح و اطلاعاتی نده واقعا دلیلی نداره بهش بگی میخوام فلان کارو کنم . برو دستگاه بذار هربار گفت چرا دوباره بچه نمیاری بگو خدا بزرگه 

متاسفانه استارتر خودش رفته با ایشون مطرح کرده و تلویحا خواسته ایشون براش نظر بده .پس خواهزشوهرش تقص ...

ماشالاتون باشه همتون صد بار گفتم خابالو بودم نخوندم درست بعدش جوابشو دادم گفتم خودش مقصره حالا همه معلم شدین بقیه نظرامم بخونین 

ففط اینو دیدین😐

یه بار بهش بگو خوشحال میشم تو مسائل خصوصیه ما دخالت نکنی تا بشینه سر جاش.

بابا بنده خدا دخالت نکرده ...این سر صحبت رو باز کرده و گفته میخوام برو ۱۰ ساله بذارم و ....آخه کدوم آدم عاقلی میره با خواهر شوهر مجرد درباره این چیزا حرف میزنه ...

ماشالاتون باشه همتون صد بار گفتم خابالو بودم نخوندم درست بعدش جوابشو دادم گفتم خودش مقصره حالا همه م ...

عزیزم خوب من کامنتا رو به ترتیب خوندم رسیدم به کامنت شما ریپلای زدم ،دیگه خبر نداشتم بعدش چه اتفاقاتی افتاده و کیا چی گفتن😐