2777
2789
عنوان

شوهرم میگه این بچه اخرمونه خواهر شوهرم میگه ن بیار بازم

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 64 پست
اره واقعابعضی ها کلا فکر می کنن خودشون و نظرشون خیلی مهمخدارو شکررررر از این خواهرشوهرا نسیب من نکرد

من مادرشوهرم میگفت بیار خاهر شوهرم میگفت نه برا چی بیاره بزار عشقو حال کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چرا اینقدر برا خواهرشوهرت توضیح دادی

اون گفت شما چیکار داشتی حرفی بزنی کلر خودتا میکردی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
یه بار بهش بگو خوشحال میشم تو مسائل خصوصیه ما دخالت نکنی تا بشینه سر جاش.

گآرد الکی نسبت ب خواهر شوهر دارین تا وقتی اسی و همسرش خودشون درمورد مسائل خصوصی ‌شون بهش توضیح بدن اونم حق دخالت داره چون خود اسی مرزش رو مشخص نکرده

گآرد الکی نسبت ب خواهر شوهر دارین تا وقتی اسی و همسرش خودشون درمورد مسائل خصوصی ‌شون بهش توضیح بدن ا ...

نه من گارد ندارم خابالو بودم درست نخوندم بعدا هم همینو براش نوشتم که اشتباه از خودشه توضیح اضافه میده

من‌۲نا پشت سرهم شد شیر ب شیر سزارینی ام بشدت سخته آخر بارداریمه درد شدید شکم از اینورم تنهام

فقط چطور میشه با دختر مجرد ،درباره رابطه جلوگیری با داداشت حرف بزنی و مشورت بگیری🤕🙄

خودت گفتی میخام دستگاه بذارم اون نظر داده اصلا نباید درمورد این چیزا بحث کنید من دستگاه گذاشتم سه تا بچه پشت سرهم اوردم یعنی بعدش دستگاه خاهرشوهرم یه روز گفت دوباره حامله نشی گفتم نه خیالتون راحت دستگاه دارم ده سال حداقل باردارنمیشم سال دیگه میشه ده سال