2777
2789
عنوان

بچه ها من از دست مامانم‌چ کارکنم‌

433 بازدید | 21 پست

همش میخواد گه باری های خواهرامو بندازه تقصیر من میگه تو ب اونا یاد دادی 

ابجیم فرار کرده دارم سعی میکنم فراموشش کنم هی میاد ی چی میگه ک منو مقصر بدونه 

منم ی بچه ۱۳ماهه دارم ۳هفته ب زایمانمه 

یا داداشم افسردگی گرفته همش میاد منفی ها رو بهم میگه 

منم‌پیام دادم 

غصه فلان خواهرم کم بود ک باز اون خواهرفراریم عضه شو خوردم الان هم غصه داداشو بخورم 

خودم کم مشکل دارم مگه بچمه 

میگه تو ب اونا یاد دادی  میگذره 

رید تو اعصابم 

درصورنی ک همین  مادر ن بهم جهاز داد ن طلا داد ن سیسمونی دادمنو تو شرایط سخت زندگی گذاشت هرروز میمد دعوا وطعنه باهام  میکرد 

خب ب من چه مگه بچه منه ک همش من بایدغصه شو بخورم .الان بابام اومده شهر ما قراره تا زایمان من بمونه 

شوهرمم کارش دوره  ی شهر دیکه هست بخاطر بدهی سنگین داره کارمیکنه 

مامانم حاضر نیس ی تک پا بیاد شهر من برای زایمانم 

الان ب شوهرم گفتم بیمارستان ک رفتم ت بیا خونه بچه رو نگه دار 

چون کی میخواد بچه ک پی می کرد تمیزش کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه پی پی کرد شوهرت باید کمکت کنه اما اول و آخر کارهای بچه به عهده خودته از الان بشین کتاب دکتر هلاکویی بخون فایل صوتی اش هم هست در مورد نوزاد تا چهار سالگی توضیح داده کمکت می‌کنه از لحاظ عاطفی

خب همینا رو به خودش بگو ،دیگه تیپیکال پدر مادر ایرانی همینه بچه هاشون خوب در بیان خودشون کردن بد در ...

گفتم میگم ب من چ 

ب من نگو

هی زنگ میزنه ک داداشت خودکشی نکنه 

چون بابام اومده شهر من میخواد برش گ ردونه شهر خودشون

بابام میگه وای میستم ی موقع کار اداری لازم شد شوهرت ک نمیاد بیمارستان 

و اینکه تو الان نزدیک زایمانته تنهایی 

شیطونه میگه ب بابامم بگم برو

بچه پی پی کرد شوهرت باید کمکت کنه اما اول و آخر کارهای بچه به عهده خودته از الان بشین کتاب دکتر هلاک ...

عزیزم من سزارین  هستم همون ۲روز بیمارستان قراره شوهرم خونه بمونه بچمو نگه داره 

بابامم میگه تا زایمانت میمونم 

بعدش میرم مامانم بجای  اینکه  پاشه بیاد ب بابامم میگه پاشو بیا 

وا چقدر بی ملاحظه، الان شرایطتت حساسه؛ به جای اینکه کمکت باشن اینجوری میکنن! کسی دیگه نیست اونجا عزی ...

پشیمون شدی که پاک کردی بهتر قبل از حذف زدن فکر کنی بعداً در جوابت بگم به اندازه فهمت برداشت کردی دیگه ریپلای نکن چون نمیام بخونم

عزیزم من سزارین هستم همون ۲روز بیمارستان قراره شوهرم خونه بمونه بچمو نگه داره بابامم میگه تا زایمان ...

من منظورم بخش خواندن کتاب بود عزیز تو این فاصله از نظر روحیات تو رو به بچه نزدیکتر میکنه

اگه ازنظر مالی مشکلی نداری برا تو بیمارستان پرستار بگیر پیشت بمونه هزینش نمیدونم ساعتیه یا روزانه

تو بیمارستان بخش زنا قراره دوستم بیاد 

ولی میترسیم بخش مای واینا نیاز ب مرد باشه ک پدرم انجام بده 

اونم مامانم هی میکه بیابجای اینکه خودش ی تک پا بیاد