2777
2789

دیشب دعوای شدیدی کردم. چندبار بیهوش شدم افتادم زمین. قدرت تلکممو از دست دادم چندبار. الان میبینم یه چیز اندازه نخود روی سرم زیر پوستمه.تکونش که میدم، سرم گیج میره. ممکنه خونریزی مغزی باشه؟ با اینکه خوابیدم و بیدار شدم ولی سرم داره درد میکنه مخصوصا وقتی سرمو تکون میدم، بدجور درد میکنه. حالت گز گزی و حالت اینکه یه چیز گرم توی سرم حرکت میکنه هم دارم. 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب دعوای شدیدی کردم. چندبار بیهوش شدم افتادم زمین. قدرت تلکممو از دست دادم چندبار. الان میبینم یه ...

😖😖😖😖بهتر ی دکتر بری

برو اورژانس

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بیدار بشی بیای تو گوشی زیاد تاثیری تو موفقیت نداره 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

آدمها یا آدم شب هستن یا آدم صبح. بعضیا هر چه به شب نزدیکتر میشیم انرژیشون بیشتر بالا میآد و بعضیا برعکس. خیلیها رو میشناسم صبح ساعت 11 از خواب بیدار میشن اما شب تا دو و سه کار میکنن. بستگی به آدمش داره و وضعیت حرفه ایش. نمیشه هیچ نسخه ای برای کسی پیچید. 

میخوام بمیرم. اگه اتفاقی برای مغزم افتاده، میخوام به هیچکس نگم تا بالاخره بمیرم.

دور از جونت اینحوری نگو 

ان شالله هیچی نیس

مشکلت ب زودی حل میشه خودتو اذیت نکن

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند