2777
2789
عنوان

چرا طرف مادر پدرها هستین گاهی پدر مادرها سم هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 47 پست
چرا ؟ کلا بچه دوست نداری؟من عاشق بچم ولی مسئولیتش خیلی سنگینه!

خیلی بچه دوست دارم . من عاشق بچه هام ، هر جا هم ک میرم بچه ها وابستم میشن میخان همش با من باشن نرن خونشون، اما من مادر لایقی نیستم. نمیخام بچه ای زیر دستم بزرگ شه و همون تروماهایی ک من تجربه کردم رو تجربه کنه

خیلی بچه دوست دارم . من عاشق بچه هام ، هر جا هم ک میرم بچه ها وابستم میشن میخان همش با من باشن نرن خ ...

آره خب باید تا وقتی که آمادگی نداریم بچه نیاریم...ولی مطمئنم شما مادر خوبی میشین ، همین که الان بفکر این هستین که بچه نیارین چون ممکنه آسیب ببینه نشون میده روحیه مادری بالایی دارین 

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خب باید تا وقتی که آمادگی نداریم بچه نیاریم...ولی مطمئنم شما مادر خوبی میشین ، همین که الان بفکر ...

ممنونم، دارم رو خودم کار میکنم. امیدوارم بتونم یه روز ب این نتیجه برسم که دنیا جای قشنگیه واینکه دنیا ارزش اینو داره برای زندگی کردن، بچم سختی بکشه و تلاش کنه و هم لذت ببره .