2777
2789
عنوان

حالم هنوز بعد دو سال بعد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 50 پست
وای خدا رحم کرده میدونم درک میکنم مرد و زن ندارهمن فقط ۲۴ سالم بود شب خوابیدم صبح ببدار شدم بینایی چ ...

بینایی خیلیییییی بدتره اصلا قابل قیاس با هیچی نیس💔💔

منم همسرم رفت اتاق عمل عصر فلج اومد بیرون 

الانم هنوز با یدونه عصا راه میره و گاهی تعادل نداره ولی دکترش گفته زمان میبره و خوب میشه

شوکش از همه چیز بد تر بود من اوایل چندین بار حمله پانیک بهم دست داد  تو خواب و بیداری فرقی نداشت

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخونم حتما نشنیدم راجبش ممنونم ازت

ببین ی مدت طولانی غذای بیرون و فروشگاهی نخور مثل سس، مرغ، پفک ، فست فود و... صبحا آب ولرم و خاکشیر و عسل و یکم آبلیمو بهش بزن، آب زیاد بخور، سرکه انگبین طبیعی بخور، شیربادام. بخور ، اعصابت آهسته آهسته آروم میشه

بینایی خیلیییییی بدتره اصلا قابل قیاس با هیچی نیس💔💔منم همسرم رفت اتاق عمل عصر فلج اومد بیرون الانم ...

ای وای چقدر سخت هر دو به یه شدت سخت هستن

الهی که زود کامل خوب شن مطمعنم که خوب میشن 

حین چه عملی سکته نخاغی داشتن

دفعه قبل رفتم تو تاپیکت اسم شهر من نبود میشه یک بزرگی کنی برای این بیماری بگی خودت چیکار کنم

اسم شهرتون بگو تا لیست رو بفرستم برات اگرم دوس نداری بگی درخواست دوستی بده لینک کانال ایتا بدم به ادمین بگو پی دی اف لیست نمایندگان طب اسلامی کل کشور برات بفرسته

ببین ی مدت طولانی غذای بیرون و فروشگاهی نخور مثل سس، مرغ، پفک ، فست فود و... صبحا آب ولرم و خاکشیر و ...

من اصلا فست فود و مرغ و چیپس و پفک و اینا نمیخورم‌

اوج خلافمممم یک ماه یه بار نوشابه یا دلستره

کلا هرچی کع مواد نگهدارنده داره نمیخورم 

ای وای چقدر سخت هر دو به یه شدت سخت هستنالهی که زود کامل خوب شن مطمعنم که خوب میشن حین چه عملی سکته ...

عمل فک داشتن مشکل دندان های نهفته 

عملش 12 ساعت طول کشید و بهش یه کیسه خون نزده بودن 

خون به نخاع در حد چند ثانیه نرسیده و ایسکمیک نخاعی یا همون سکته نخاعی رخ داده بود

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

سمنان

یه عکس از لیست داروها فرستادم ولی بهتره توسط درمانگر مجرب ویزیت بشی چون ممکنه همه ی این دارو و دستورا برای یکنفر لازم نباشه 

لیست نماینده های شهرتون میفرستم ولی کسی رو نمیشناسم خودت تحقیق کن پیش بهترینشون برو

عمل فک داشتن مشکل دندان های نهفته عملش 12 ساعت طول کشید و بهش یه کیسه خون نزده بودن خون به نخاع در ح ...

ای وای دقیقا انگار مشکل من اما واسه من عدم خونرسانی بخاطر پلاک تو مسیر عصب بینایی بوده که اصلا نفهمیدیم علتش چیه

روماتیسمع ، ام اس ، دویک هست، ویروس کرونا 

نمبدونم نفهمیدممم

خیلی سخته خیلی درک میکنم خیلی سختههههههههههه‌

خوبه شما درکش میکنید

متاسفانه من هیچ وقت درک نشدم 

دفعه قبل رفتم تو تاپیکت اسم شهر من نبود میشه یک بزرگی کنی برای این بیماری بگی خودت چیکار کنم

مصرف بقیه چیزا راحته از همه سختر قطره جامع مرزنجوش هست و سرکه سداب باز سرکه سداب هم درحد دوسه دقیقه ست سوزشش ولی جامع مرزنجوش سوزشش خیلی زیاده درحد یه ربع بیست دقیقه، ولی خیلی عالیه سعی کن تحمل کنی ارزششو داره