2777
2789
عنوان

حالم هنوز بعد دو سال بعد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم 6 ماه پیش بخاطر اشتباه پزشکی حین عمل سکته نخاعی کرد چه روزها و شبایی رو گذروندیم 

الان راه میره ولی اوایل گفتیم فلج شده دیگه 🥲😭😭

تا سه ماه پیش تو تلوزیون اتاق عمل و بیمارستان میدید کلی گریه میکرد. فکر کن مرد به اون بزرگی زار میزد 😭😭😭😭😭

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

بدنتو پاک سازی کن 

بعد از ی شک بزرگ بدن بهم می ریزه و افکار منفی و وحشتناک مثل خره نیفته به جون آدم ، تاپیکای منو بخون منم ی مدت نشخوار فکری داشتم وحشتناک حال بد، دکتر و دارو بردم نخورد ، بدنمو پاک سازی دارم می کنم 

من همسرم 6 ماه پیش بخاطر اشتباه پزشکی حین عمل سکته نخاعی کرد چه روزها و شبایی رو گذروندیم الان راه م ...

وای خدا رحم کرده میدونم درک میکنم مرد و زن نداره

من فقط ۲۴ سالم بود شب خوابیدم صبح ببدار شدم بینایی چشمم رفت

عجلهگاهی یبوستخب چی میشه الان؟؟

دوتا علائم به بالا حساب غلبه اون مزاج میشه 

یبوست جز علائم غلبه سوداست ولی چون بقیه علائم رو ندارین ممکنه یبوستتون مربوط به غلبه صفرا باشه

تاپیکمو بخونین و با درمانگر مجرب مشورت کنین