2777
2789
عنوان

شوهرم سه روزه خونم رو کرده تو شیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4908 بازدید | 116 پست
عزیزم بخون کامل امروز باز اومده یقمو گرفته ک چرا تبریک نگفتیدیروز این دنبال بهونه س واسه دعواباز با ...

نخوندم فقط عنوانو توضیحو خوندم فشارم رفت بالا هیچ جوره نمیتونم قبول کنم هم جنسم اینجوری مورد ازار قرار بگیره

دعا میکنم یا ادم شه یا خدا شرایطی برات فراهم کنه بتونی خودتو و بچه هاتو نجات بدی مستقل شی

ممنونم فدات شم اشکام همینجور داره میریزهبیچاره دخترم کاش میتونستم دست بچهامو بگیرم از شوهر سگ اخلاقم ...

با رفتن و طلاق که اوضاع بهتر نمیشه.

گریه نکن.

به خدا اونروز دخترم رو شوهرم دعوا کرد،۹ سالشه.

رفتم تو اتاق، دلداریش دادم.

میگه من مثل تو نیستم، دعوات میکنه، سرت داد میزنه بعد تو میری کنارش دراز میکشی.

میگم نه نه جان  بخوام جنگ کنم، کل زندگیمون میشه جهنم.

دقیقا جمله شو به شوهرم گفتم، تو دلم گفتم شاید از حرف بچه خجالت بکشه.

شما هم دیگه خودخوری نکن.

بدتر دلچرکین میشین.

شاید بیرون اعصابش خرد بوده، از اونجا که مردای ما بلد نیستن، سر شما خالی کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شرایطش رو ندارم پشتوانه ندارم اولش پدر و مادرم پشتم بودن ولی الان فقط میگن تحمل کن طلاق بگیری ...

خداکمکت کنه گلم انشالله سرهمسرت بسنگ بخوره قدرتوبدونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

با رفتن و طلاق که اوضاع بهتر نمیشه.گریه نکن.به خدا اونروز دخترم رو شوهرم دعوا کرد،۹ سالشه.رفتم تو ات ...

تا کی تحمل کنم و دم نزنم اینم روز به روز وقیح تر میشه خستم خیلی خستم 

تمام بار زندگی رو دوش منه اصلا خبر نداره 

بچها کی مدرسه میرن کی میان 

چی میبرن با چی میرن 

تو خونه چی نداریم یخچال خالیه 

فشار مالی شدید اونم همش بلده بگه ندارم

باورت میشه واسه خرید مدرسه بچها بازم

من بفکر افتادم رفتم حلقه مو فروختم 

چون اقا میگفت من ندارم چیزی بخرم واسشون

همجوره از خودم میزنم از همچی چشم پوشی

میکنم جای اینکه قدر بدونه هر روزم باهام 

جنگ و دعوا داره واقعا دیگه نمیدونم

چیکار باید میکردم براش ک یکم قدر بدونه

حیف جونیم و احساس و پولم رو ک خرج این

بی وجود کردم 😔

وای ولش کنید بره ب درک خلایق هرچه لایق سگ محلش کنید بفهمه دنیا دست کیه بیشعور احمقحیف ذوق اون طفل مص ...

من از خدامه اصلا دلم نمیخاد نگاشم کنم 

چندشم میشه ازش 

ولی خود نکبتش ول کن نیس

باز صب یقمو گرفته ک ها چرا تبریک نگفتی

من بی ارزشم واست 

خیلی دلم میخاست رفتار و فحشای دیروزش

رو به صورتش میزدم 

نمیدونم دیگه برا تولدش باید چیکار میکردیم

ک نکردیم انتظار داره سرمو قربونیش کنم 

بی وجود از بس خانواده ش سگ محلش کردن

عقده ش رو سر منو دخترم درمیاره

اینجورآدمارابی محلی فقط سرعقل میاره بعدازاون قشرقی که راه انداخت تبریک گفتن دوباره چی بود دیگه

چ میدونم لابد انتظار داره سرم رو براش قربونی کنم

شاید دلش خنک شه کثافت لجن

خانواده ش تحویلش نمیگرن عقده ش رو رو ما 

خالی میکنه دیگه ما چیکار باید میکردیم

سه تا کادو براش گرفته دخترم طفلک میدونست

من پول ندارم از طرف منو داداششم خرید براش

تف به شعور نداشته ی باباش

این اتفاق برای همیشه تو ذهن دخترت میمونه و در آینده تبدیل به کینه میشه و هیچ چی دیگه خوشحالش نمیکنه. ...

همون اولشم من ناراضی بودم ولی دخترم اصرار

داشت بخاطر دخترم کوتاه اومدم با ذوق 

خودش رفت کادو خرید براش با کیک اومد خونه

بیچاره از کجا فکرش میکرد بابای روانی ش 

اینجوری جفتک میندازه

تا کی تحمل کنم و دم نزنم اینم روز به روز وقیح تر میشه خستم خیلی خستم تمام بار زندگی رو دوش منه اصلا ...

ان شالله عاقبت بخیری بچه هاتو ببینی.

دیگه بخاطر دخترت ، پسرت.

ان شالله ازدواجای خوبی کنن، تلافی این روزا.

خدا خودش کمکت باشه 

همون اولشم من ناراضی بودم ولی دخترم اصرارداشت بخاطر دخترم کوتاه اومدم با ذوق خودش رفت کادو خرید براش ...

خدا ازش نگذره .امیدوارم دخترت دیگه هیچ وقت ناراحت نشه

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
من سنم کم بود با خواهروبرادرم پول توجیبیمون رو گذاشتیم واسه روز مادر کادو گرفتیم فقط خدا میدونه مادر ...

منم پدرم خدا بیامرز مرد عصبانی و جوشی بود خاطرات بچگیم همیشه آزارم میده .🥺

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

چه ننر و لوسه

با دختر و پسرتون بشینید کیک رو دو لپی بخورید یه تکه هم براش نذارید

لیاقت نداره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب