2777
2789
عنوان

شوهرم سه روزه خونم رو کرده تو شیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3836 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ته دل نفرینش کردم بدجور دل منو بچمو شکوند

هیچ مرگشون نمیشه

فقط روح و روان اون دختر رو با این کارش خراب کرد

خودشون همیشه سالم میمونن هر گندی که بزنن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ازهمسرت نالیدی قبلاهم صحبت شدم باهات گفتی اذیتت میکنه میگم شمااول زندگیته جوونی چرانمیری پی زندگیت ...

عزیزم شرایطش رو ندارم پشتوانه ندارم اولش پدر و مادرم پشتم بودن ولی الان فقط میگن تحمل کن طلاق بگیری میخوای چیکار کنی

عزیزم شرایطش رو ندارم پشتوانه ندارم اولش پدر و مادرم پشتم بودن ولی الان فقط میگن تحمل کن طلاق بگیری ...

ببین پس ، یاد بگیر چجور باهاش بسازی.

نمیدونم داستانت چیه، ولی وقتی قرار بمونی به هزار و یک دلیل، هزار و یک راه یاد بگیر، وضعیت بخاطر خودت بهتر کنی.

اگر اول کاری با مشاوره و .... میشه، شک نکن.

میخواستی سوپرایزش کنی شروع کرده عربده کشی و فحش دادن

بعد روز بعد دوباره اون وحشی بازیا رو ندیدی رفتی تبریک گفتی😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫بذار باور نکنم اینقد بی عزت نفسی

فقط برای خودت و دختر گلت دعا میکنم.تنها کاریه که از دستم میاد.ان شالله خدا به شوهرت عقل بده، قدر داش ...

ممنونم فدات شم اشکام همینجور داره میریزه

بیچاره دخترم کاش میتونستم دست بچهامو 

بگیرم از شوهر سگ اخلاقم دورشون کنم

میخواستی سوپرایزش کنی شروع کرده عربده کشی و فحش دادنبعد روز بعد دوباره اون وحشی بازیا رو ندیدی رفتی ...

عزیزم بخون کامل 

امروز باز اومده یقمو گرفته ک چرا تبریک نگفتی

دیروز این دنبال بهونه س واسه دعوا

باز با اینکه گفتم شروع کرد به عربده کشی و صداش

و بالا بردن بچهام خوابن چ‌گناهی کردن

این اتفاق برای همیشه تو ذهن دخترت میمونه و در آینده تبدیل به کینه میشه و هیچ چی دیگه خوشحالش نمیکنه. ...

من سنم کم بود با خواهروبرادرم پول توجیبیمون رو گذاشتیم واسه روز مادر کادو گرفتیم فقط خدا میدونه مادرم چه دعوایی درست کرد هیچوقت تا عمر دارم اون رفتارش فراموشم نمیشه از اینکه مجبورم روزمادر واسش کادو بگیرم از خودم حالم بهم میخوره