2777
2789
عنوان

عصبی شدن وبددهنی مادریی ک زحمتکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 62 پست
مودب باش کسی با شما حرف نزده

نه که شما با ادبی

چرا داری اسی رو با مادرش بد میکنی چرا وقتی مادرشو نمیشناسی وچیزی از اخلاقش نمیدونی چرت وپرت میگی

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

میشه بیشتر از این چرت وپرت نگیییییهمه مثل مادرشما بی عاطفه نیستن

واقعا حال منو بد کرد من پریودم بااین حرفش حالم بدشد قلبم شکست مادرمن خیلی نهربون وزحمتکشه عاشق منه من فقط خواستم بااین تاپیک مطمئن شم ک باید درجا بخندمو ببخشمو فراموش کنم مادرنگفت بمیری ک گفت بمیر مثل بکپ یابخواب اونم میگم ازدهنش پریده چون تحت فشارکاروعصبی عمل برادربوده خودش گفت بغضی نبوده فقط عادته گفت نثل بخواب منظورم بود باعشق بغلم کردبوسید دست داد ببخشید گفت و قربون صدقم رفت یعنی چی ک ازته دل کفت مادرمن رکه چیزی توو دلش باشه میگه رورروایسی تداره بعدم اینجورحرفها نعلدنه ازخستگیه وفشارعصبی وپشاش هیج فوروحسی تیست فقط ازدهنش پرید نت فقط حاخوردن و گفتن برشیطدن لعنت وارشیطونه مادرمن آخه فرشته س ولی این خانوم بااطمینان میگه حرف دل مادر بود بخدا دلم میشکته اونم مادرمن ک برام میمیره ومیگه همیشه طفلک پیشمرگت شم کدوم نادری ازته دل بکه اونم مادرمن آخه😱😰😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مودب باش کسی با شما حرف نزده

خب جواب خود منو بده لطفا بااون توضیحات میگی مادرمهربون من که عاشق منه وتحت فشار وخستگی ازجای دیگ بوده وسرخوابیدن نبوده از ته دل میشه بگه بمیر به من آخه؟🥺😥

واقعا حال منو بد کرد من پریودم بااین حرفش حالم بدشد قلبم شکست مادرمن خیلی نهربون وزحمتکشه عاشق منه م ...

قربونت برم فدات بشم توکه میدونی مادرت چقدر توفشاره وداری به خاطر برادرت اذیت میشه درسته حق داری ناراحت بشی ولی بخدا از ته دلش نبود قربونت برم حرف اون کاربره هم باور نکن

بعدشم شما حق نداشتی بهش بگی بگو ببخشید یا بگی حق نداره به من بی احترامی کنی وقتی میدونی چقدر تحت فشاره

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

خب جواب خود منو بده لطفا بااون توضیحات میگی مادرمهربون من که عاشق منه وتحت فشار وخستگی ازجای دیگ بود ...

من مادرم برای دخترم جونمم میدم باهمم رفیقیم اما شده خیلی عصبیم کرده و مقصرم بوده من زبونی یچی بهش گفتم ابدا از ته دل نیست شماها نمیدونید چقدر فشار رو ما مادراست 

ببخشید اگه به شاهزاده خانم برنمی خورن ولی لیاقتت همون مردنه هرچند مادرت حرف دلش نبوده ولی رفتارت وتحقیر کردنش که مثل یه کلفت یا بچه باهاش رفتار کردی واقعا شنیع بوده 

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
خب جواب خود منو بده لطفا بااون توضیحات میگی مادرمهربون من که عاشق منه وتحت فشار وخستگی ازجای دیگ بود ...

ببین منظورش این لغت نبوده که 

مثلا منظورش این بوده که بگیر بخواب دیگه 

ولی واقعا از دستت ناراحت بوده اون لحظه

قربونت برم فدات بشم توکه میدونی مادرت چقدر توفشاره وداری به خاطر برادرت اذیت میشه درسته حق داری نارا ...

نظرات شما وتمام کاربرا درسته ممنونم ازتون 

ولی اون کاربر چطورتونست بگه ازته دل گفته خودمادرمن میگه الوی گفتم پروندم منظودم بخواب بود تحت فشارعصبی وخستگی بوده بعد این خانوم میگه ازته دل گفته و حتما هربادخواب بودی گفته وا مسئله اصلا خواب نبود ماباهم عالی ایم الان فقط تحت فشاربود عصبی شد و ازدلم دراورد خودش میگه چندبارم گفت منظورم بخواب بود اصطلاحا اونجورگفتم تحت فشار بوده من شوک شدم  فقط همین چون توقع نداشتم تازه من ک نمیخواستم دیگ بخوابم من شب قبلش مریض شدم صبحم پریود بودن هرکز راجبه خواب مسئله ای تبود بنده خداهول شده بود ارازطرف پشت تل من ک بااون لحن باهاش اعدادوخوندم ازاونورم داداش بهن ریخت یهوبجای اینو بگه باشه اعدادوگفتی بخواب حالا گفت بمیرحالا 

ببین منظورش این لغت نبوده که مثلا منظورش این بوده که بگیر بخواب دیگه ولی واقعا از دستت ناراحت بوده ا ...

درسته دقیقا منظورش بگیر بخواب بود خودشم طفلک چند بار گفت که منظودم بخواب بود تحت فشارعصبی وخستگی بوده بعد این شما میگی ازته دل گفته بمیر !!!پس منظورتون اینه ازته دل ناراحت شده گفته بخواب دیگ منظورشما صرفا ناراحت شدن بود ولی خدایی درست مطرح نکردی وبرات اولش سوئه برداشت خواب شد ک گفتی هربارخوابی ازته دل زیرلب میگه فقط شما نمیشنوی  و حتما هربادخواب بودی گفته مسئله اصلا خواب نبود ماباهم عالی ایم الان فقط تحت فشاربود عصبی شد و ازدلم دراورد خودش گفت بخواب خوایته بگه ازخستگی وعصبانیت بمیر گفته 

پس لطفا نگو ازته دل گفته چون هرگز بمیر ازته دلش نبوده فقط ناراحتی ازبابت لحن من یادیر ج دادن ویاتند گفتن من بوده و هول شدن طرف پشت گوشی بی اعصاب شدن بخاطربرادرم اون لحظه بجای بخواب گفته بمیر واین بمیرگفتن اصلا وابدا ازته دل نبوده درسته؟؟؟

هیچ مادری اگه بدترین بچه هم داشته باشه از ته دلش آرزوی بد واسه بچش نمیکنه قطعا مامانت منظوری نداشته ولی تو هم بد باهاش حرف زدی یعنی چی که بچه به مامانش بگه بگو ببخشید....تو که اینقدر حساسی اینجا تاپیک نزن هرکسی نظری داره ممکنه ناراحت بشی بعدشم خیلی بد تایپ میکنی نصف کلمه هات غلطه

درسته دقیقا منظورش بگیر بخواب بود خودشم طفلک چند بار گفت که منظودم بخواب بود تحت فشارعصبی وخستگی بود ...

حالا چرا شما این همه روی این یه جمله که زیر لبی گفته حساسی ، پیش میاد دیگه مثلا من خودم یادمه دانشجو بودم یه شهر دیگه، به پدرم زنگ زدم باهاش حرف بزنم با ناراحتی بهم گفت من هوش و حواس درستی  ندارم! منم ناراحت شدم بهش گفتم خداحافظ ولی پدرم یه مکث طولانی کرد و بعد گفت خداحافظ، حس کردم میخواست یه چیزی بگه و نگفت، همون شب پدرم درگذشت، بعدا فهمیدم اون موقع حالش خیلی بد بوده ولی نخواسته بهم بگه و در اصل خودش میدونسته که این آخرین باری هست که با من حرف میزنه... 

من بعدا هر چی شمارشو گرفتم دیگه جواب نداد که نداد.