2777
2789

بنظرم باید شرایطو بسنجن ببینند پسر کیه خانوادش چجورین و کلی تحقیق انجام بدن بعد اگر اوکی بود به این شرایط راضی بشن

اینکه با شرایط خوب راضی به این ازدواج بشن بنا به دوست نداشتنتون نیست

توی یک ساختمون مشکلی نداره زیاد تا اینکه با خوده مادرشوهر بخواید تو یه خونه باشید

آواکادو سایت🥑                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر من همیشه بین من و خواهر و برادرم فرق میذاشت همیشه من رو علنی از بقیه بیشتر دوست داشت هم زبانی میگفت هم توی رفتارش مشخص بود ولی متاسفانه به زور شوهرم داد الان که چندسال گذشته باز رفتارش همونه ولی من دلم باهاش صاف نمیشه 

ربطی ب پدرمادر نداره ب نظرم تصمیم دخترخانمه میتونه ازدواج کنه میتونه نکنه

چ ربطی داره بچه ها کم تجربن همه چیو نمیدونن منطورم از بچه کسی که هنوز زندگی با شوهر و خانوادشو تجربه نکرده

خب نداشته باشه مجردی خوبه یا زندگیه سخت

اصلاً به زندگی سخت دخترشون در آینده فکر نمی‌کنند فقط به این فکر می‌کنند که دخترشونو شوهر دادند قبل از اینکه سنش بالا بره

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

همچین میگی با جاری ومادرشوهر تو یک ساختمون ،انگار میخوان ببرنش کشتارگاه ،ما که تو یک ساختمونیم خیلی ...

اتفاقا ما ی ساختمونیم با زندان هیچ فرقی نداره اینجا مادر سوهرم دائم تو حیاطه هر جا بری کنترلت میکمه تا هر جام بریم همشون حسادت میکنن و بچمو خیلی ادیت کردن بچه های جاریمم بهمون فوش میدادن

چ ربطی داره بچه ها کم تجربن همه چیو نمیدونن منطورم از بچه کسی که هنوز زندگی با شوهر و خانوادشو تجربه ...

دگ‌خودتون وقتی تاپیک زدین متوحه هستین ک این کار چقدر میتونه عواقب داشته باشه پس انجام نشه بهتره نمیدونید؟

همیشه نمیشه‌گناها رو بندازیم گردن پدرمادر ک پس عقل این وسط چی میگه

دگ‌خودتون وقتی تاپیک زدین متوحه هستین ک این کار چقدر میتونه عواقب داشته باشه پس انجام نشه بهتره نمید ...

ان قد تپ مغزمون کرده بودن شوهر خانوادمون که فقط هدف همون بود اونا مسئول ما بودن باید بیش تر فکر میکردن من سنم زیاد نبود که ان قد هول شده بودن