ashck مدیر استارتر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 591 عنوان خیلی خستم 221 بازدید | 35 پست از بس هر روزم تکراری ، خسته شدم شایدم به خاطر دلتنگی کلافهچیکار کنم روتین زندگیم هیجان داشته باشه حس میکنم زندگیم بی روح شدهحس میکنم توی زندگیم گم شدم نمیدونم چمه 1404/08/11 | 03:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ashck مدیر استارتر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 591 هعی من چی بگم تک و تنها شهر غریب 😞 آخی عزیزم ، من خداروشکر خانوادم کنارم هستن اما انقدر درگیرم از نظر ذهنی و. ... اصلا فرصت و تایم صحبت باهاشون رو ندارم خیلی از طرفی چون همه برنامه های زندگیم بهم ریخته خیلی اعصابم خورده
ashck مدیر استارتر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 591 باور کن الان زندگی نصف بیشتر ملت همینه ک میگی درسته ولی زندگی اینجوری اصلا لذت نداره همش هر کاری رو میری انجام بدی وسطش پنچر میشی میگی انجام بدم ترقی کنم که چی بشه
saba1380sssppl عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 1561 آخی عزیزم ، من خداروشکر خانوادم کنارم هستن اما انقدر درگیرم از نظر ذهنی و. ... اصلا فرصت و تایم صحبت ... حق داری عزیزم من چند وبت امدم شوهرم فکر نیکنه بی عرضم چون تاحالا تو این شهر تنهایی نرفتم جایی فکر میکنه نمیتونم یا بچم
ashck مدیر استارتر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 591 مادرمو ۱۲روز پیش از دست دادم بمیرم برا قلبت عزیزم😥 ، خیلی خیلی سخته ، تسلیت میگم ، انشالله خدا به دلت و قلبت صبر بده
نازیمحمد عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 3786 بمیرم برا قلبت عزیزم😥 ، خیلی خیلی سخته ، تسلیت میگم ، انشالله خدا به دلت و قلبت صبر بده مچکرم ازت
ashck مدیر استارتر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 591 حق داری عزیزم من چند وبت امدم شوهرم فکر نیکنه بی عرضم چون تاحالا تو این شهر تنهایی نرفتم جایی فکر می ... عجب ، خب شب ها با همسرتون برید بیرون اطراف رو بهتون یاد بدن وقتی خیالشون راحت بشه بلد هستید دیگه دل نگران نمیشن و به شا استرس نمیدن
86_nilofar عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 38 درسته ولی زندگی اینجوری اصلا لذت نداره همش هر کاری رو میری انجام بدی وسطش پنچر میشی میگی انجام بدم ت ... دیگه منی که دوماه دیگه تازه میخواد ۱۸ سالم بشه همه ی سختیارو ب چشم دیدم کلا حالم خوب نیست شوقی واسه اینده ندارم