amin_yp مدیر عضویت: 1404/06/12 تعداد پست: 436 عنوان بیداری چرا | مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 49 پست چرا نمیتونی بخابی من که اشک میریزم 1404/08/11 | 03:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
strailin عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 255 کلا بیخوابی؟من تا ظهر میخابم ولی شبا خوابم نمیبره کلا صبح ساعت ۹یاده دو ساعت میخوابم با کوچکترین صدابیدارمیشم و دیگه تموم یا بعضی وقتها هم ۳روزیکیارخوابم میگیره دکتر گفت قبل خواب لبنیات بخور ورزش کن خسته کن بدنتو هرکاری میکنم خوابم درست نمیشه توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس
گوربا۸۲ عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5814 کلا صبح ساعت ۹یاده دو ساعت میخوابم با کوچکترین صدابیدارمیشم و دیگه تموم یا بعضی وقتها هم ۳روزیکیارخو ... بع احتمال زیاد فکر زیاد داریاورتینک میکنی شبا فکر کنم برای گوشیه من از فردا شب گوشی رو میذارم تو سالن خودم میرم میخابم بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨
strailin عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 255 بع احتمال زیاد فکر زیاد داریاورتینک میکنی شبا فکر کنم برای گوشیه من از فردا شب گوشی رو میذارم تو سا ... آره همینه توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7719 بعد مدت ها خوابم برده بودکه با کابوس از خواب پریدم 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم