2777
2789
عنوان

امشب خبر فوت یکی رو شنیدم و الان من بی حس ترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 25 پست
مرگ حقه هر آدمیه چرا خوشحال نشه آدم؟ از مرگ یه ادم ظالم آدم خوشحال میشه

ببین از یه طرف میگم خاهر شوهرم راحت شد از یه طرف میگم اونم جوون بود و عزیز خونوادش بود واسه همون واقعا بی حسم

ببین از یه طرف میگم خاهر شوهرم راحت شد از یه طرف میگم اونم جوون بود و عزیز خونوادش بود واسه همون واق ...

اگه واقعا اونقد اذیت کرده بود خانوادشو بدون نبودش بهتر از بودنشه براشون. حالا درسته دلتنگی و اینچیزا هست ولی راحت میشن

ولی خب تو بحث مالی سخت میشه یکم

۱۴۰۴/۷/۲۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا اونقد اذیت کرده بود خانوادشو بدون نبودش بهتر از بودنشه براشون. حالا درسته دلتنگی و اینچیزا ...

از نظر مالی فکر نکنم زیاد فرقی کنه حقوق شوهرش احتمالا بیاد براشون خودشم سر کار میره نصف خرج زندگی رو هم خودش میداد تا الان

دقیقا ببین الان هیچکی هیچ خاطره خوبی نداره که ازش تعریف کنه همین شب فوتش مادرشوهرم چهار بار بهش زنگ ...

منم از غصه امشب خوابم نمیبره، با یکی مثل همین آقا که گفتی و از نزدیکانم هست سر اذیتاش خوابم نمیبره، به خدا نمیدونیم علتش چیه، اما دارم از غصه و غم دق میکنم ، مامانم مریضه و سرطان داره و اون آدم هم این وسط بساط دعوا و قهر و آبروریزی راه انداخته، به جدم فاطمه زهرا قسم اصلا نمیدونیم این همه دعوا برای چیه ، چرا آدمها اینقدر بد شدند، چرا فراموش کردن خوبیا رو، چرا آدم دلش حتی برای مادری که سرطان داره و حالش خوش نیست به رحم نمیاد،مادری که اون همه زحمت کشیده به پاش و بزرگش کرده و به ثمر رسوندش، مگه آدم از فرداش خبر داره؟ با حسرت فردا چطور میخاد کنار بیاد

خدا هر چی ظالمه از رو زمین برداره..خواهرشوهرت هم به مدت گریه می‌کنه بعد خدا رو به خاطر این موهبتش شکر میکنه

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
پس راست میگن ک ظالم عمرش کوتاهه

نه اصلا اینجوری نیست اینقدر آدمهای خوب و بی آزار دیدم عمرشون کوتاه بوده و برعکس هرچی ظالم تر سالم تر سنشون هم خیلی بالاست هنوز زنده ان