2777
2789

شوهر خواهر شوهرم جوون بود فوت کرد ایشون به شدت رفتار و اخلاقش با زنش و خونوادش بد بود جوری که چندین بار خونواده خواهر شوهرم ازش خواستن جدا بشه ولی جرات طلاق گرفتن نداشت.. یک ذره عاطفه و دوست داشتن نسبت به زنش تو وجودش نبود حتی شنود تو خونه کار گذاسته بوده قبلا، خرج شو هم خواهرشوهرم خودش میرفت سرکار. خوهر شوهرم جوری ناراحته و خودشو میزنه که انگار بهترین شوهر رو زمین بوده نمیدونم شوک شده چی شده هیچ حسی نسبت به مرگش ندارم ولی دست و پام یخ کرده باورم نمیشه همچین اتفاقی افتاده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرگ خبر نمیکنه.تا میتونیم ظلم نکنیم با هم مهربون باشیم.دلی رو نرنجونیم.بدی نکنیم

دقیقا ببین الان هیچکی هیچ خاطره خوبی نداره که ازش تعریف کنه همین شب فوتش مادرشوهرم چهار بار بهش زنگ زده هرچهار بار رو رد داده بدون اینکه باهاش بحث و دعوایی بکنن

دقیقا ببین الان هیچکی هیچ خاطره خوبی نداره که ازش تعریف کنه همین شب فوتش مادرشوهرم چهار بار بهش زنگ ...

الانم طبیعتا نباید خیلی ناراحت باشن خواهرشوهرت احتمالا بخاطر حس وابستگیش ناراحته

🤍🐼🥥