2777
2789
من که از همه جا مریضم فکر کنم اینم دارم چون ببخشید بعد از دفع ادرار خون میاد ازم🥲حوصله پیگیری شود ن ...

پس تو هم منی، من از زمان کرونا بدبخت شدم، از همون موقع ریه هام عفونت کرد بعدش الرژی اومد موندگار شد، یکی از سوراخهای بینیم هم از اون موقع کیپ مونده، افسردگی شدید گرفتم، وسواس فکری عملی گرفتم، کمردرد و گردن درد های بد، زمستون و پاییز هم همیشه سرماخوردگی دارم. الانم شقاق. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس تو هم منی، من از زمان کرونا بدبخت شدم، از همون موقع ریه هام عفونت کرد بعدش الرژی اومد موندگار شد، ...

کرونا؟!  کرونا اومد کلا زندگیم عوض شد

دگرگون شد و از هر جهت افت کردم

این شقاق علامتاش چیه؟ من چون خون دیدم نمی‌دونم از اونه یا چیز دیگه

کرونا؟! کرونا اومد کلا زندگیم عوض شددگرگون شد و از هر جهت افت کردماین شقاق علامتاش چیه؟ من چون خون ...

منم از زمان کرونا بدبخت شدم از اوج خوشبختی افتادم به قعر بدبختی. زندگی مشترکم به مو رسید و پاره نشد، خیلی بدبختی کشیدم، خیلی 

منم از زمان کرونا بدبخت شدم از اوج خوشبختی افتادم به قعر بدبختی. زندگی مشترکم به مو رسید و پاره نشد، ...

اصن یه سریا از اون زمان انگار طلسم شدن

☹️☹️قبلش همه چی خوب بود حتی خودم

میخوندم،الان اومدم بخوابم،وسوسه شدم یه سر به سایت بزنم

چی میخوندی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱