2777
2789
عنوان

کاش منم مثل بقیه دخترا بودم

170 بازدید | 23 پست

صرفاً اینایی میگم جهت دردله نه چیزی دیگه، گاهی اوقات کسی نیست که آدم حرفایی رو بهش بزنه پس میاد اینجا می‌نویسه..

خیلی دلم گرفته دیگه افسرده شدم از وضعی که پیدا کردم،دختری ام با اضافه وزن شدید این موضوع خیلی تو روحی ام تاثیر گذاشته هیچوقت دختری نبودم که مثل بقیه بتونم لباس بپوشم و انرژی دخترانه ام رو بتونم بروز بدم 

همش لباسای گشاد و تیره و مثل خانم های مسن پوشیدم در صورتی که من فقط 20 سالمه،که البته الان خانم های مسن هم لباس های خوشگل و زیبا می پوشن 

من بخاطر این موضوع هیچوقت کمدی از لباس نداشتم، همین الانشم بیشتر از چهار پنج تا مانتوی مشکی و سرمه ای چیزی دیگه داخل کمد نیست 

دیگه تازگیا جوری شدم که حتی از خونه دوس ندارم برم بیرون یا توی جمع های خانوادگی شرکت کنم چون بقیه دخترا رو میبینم و خودم رو نگاه میکنم خجالت می کشم 

حتی گاهی پسر ها هم بد بهم نگاه می کنن و واقعا از خودم خجالت می کشم 

110 کیلو ام قدم 165 

پوست سفید و چشای و لب های زیبایی دارم فرم صورتم خوبه ولی چاقی باعث شده همین ها هم از بین برن چون صورتم خیلی چاق شده دیگه ..

خستم از نگاه های آدم ها از نگاه کردن به بقیه و حسرت خوردن 

من حتی نتونستم رابطه عاطفی خاصی داشته باشم .. اصلا روم نمیشه با کسی آشنا بشم می‌دونم کسی اندام منو ببینه همون بار اول فرار می کنه می‌ره😅😅😅

یکبار رژیم گرفتم خیلی خوب هم وزن کم کردن اما به دلایلی دوباره پرخوری کردم و وزنم برگشت..

دیگه خستم 

کارم شده اینکه خودم رو تو اتاقم حبس کنم و تو تنهایی خودم باشم و بدون هیچ دوستی ...

آرزو به دل خیلی چیزا موندم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ندارم ولی تنبلی تخمدان دارم

خب چرا نمیری درمانش کنی؟

شاید به خاطر همینه 

اگر میتونی عمل لیپو انجام بده 

ولی حتما قبلش تحقیق کن که خطری برات نداشته باشه

حیفه عمر و جوونیته که اینجوری بگذره 

خب چرا نمیری درمانش کنی؟شاید به خاطر همینه اگر میتونی عمل لیپو انجام بده ولی حتما قبلش تحقیق کن که خ ...

دکتر زنان رفتم گفت درمان خاصی نداره 

فقط باید رژیم بگیری و تغذیتو درست کنی که درمان بشه 

نه عمل و اینا نمیتونم انجام بدم هم خودم میترسم هم خانوادم راضی نمیشه

دکتر زنان رفتم گفت درمان خاصی نداره فقط باید رژیم بگیری و تغذیتو درست کنی که درمان بشه نه عمل و اینا ...

اگر میتونی ارادتو قوی کن رژیم بکیر 

چون طبق چیزایی که گفتی چهره ی زیباییم داری واقعا حیفه

چونکه چاق هستید شکسته نفسی میکنید؟

شما خودتون هر جور که هستید دوست داشته

باشید.شاید آدما اونطوری که خودتون رو میبینید نمیبینن.

شاید کسی باشه که بخواد به سمتتون قدم برداره ولی 

شما بهش چراغ سبز نشان ندادید.

منم لاغرم و 80درصد مواقع بدون آرایش میرم بیرون

ولی استایل مرتب می‌پوشم.یه مدت لباس میخواستم بخرم

باید کل مغازه ها رو میگشتم تا لباس اندازم باشه.ولی ناشکری

نکردم.البته اونقدرا لاغر نیستم ولی چون تو شهر ما لباس

قواره بزرگ میارن کم لباس سایزم هست.

هیچوقت برای حرف مردم و یسری چیزای نرمالی مثل

چاقی،یا کار پیدا نکردن و شاغل نبودن اهمیت نده

خودتو از دست نده.همه چی درست میشه باور کن.فقط باید خودتو دوست داشته باشی.

اگر میتونی ارادتو قوی کن رژیم بکیر چون طبق چیزایی که گفتی چهره ی زیباییم داری واقعا حیفه

آره قیافم خوبه پوستم سفیده چشم و ابروی مشکی لب های غنچه فقط دماغم رو دوست ندارم خیلی

قبلا همه بهم میگفتن قیافت گوگولی هست ولی الان دیگه با این اوضاع از گوگولی در اومده 

امیدوارم همچی تا آخر امسال بهتر بشه