2777
2789
عنوان

بچه ها جای من بودید جواب چنین فردی رو چی می‌دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 34 پست

ببین ناراحت نشی ها

ولی فک کنم چون تو زیاد مسائل شخصی تو نمیگی مثلا پزشکی قبول شدی نگفتی اینا ( اینم بگم اصلا بد نیس بعضی ها سبک زندگیشون اینه از کاراشون کسی خبر نداشته باشه )

این خانوم فکر کرده که پنهون کاری می‌کنی ...

بعد مگه اونم داره برای کنکور میخونه ؟ آخه حس کردم یکم انگار رقیب درسی هستید ...

ولی اولش تو یکم بد بهش گفتی 🤣

حالا عیب نداره

درکل چرا با این اتفاقا بازم رفت و آمد می‌کنید؟ کات و قطع ارتباط تمامممم

شما اولش تند رفتی عجیب بود واکنشتون

آخه اون کلمه ی (عجیبه) که گفت هزار تا منظور داشت 

من از اول زندگیم تقریبا میشناسمش و میدونم حرف زدنش منظورش چیه برا همین خیلییییی بهم برخورد

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نمیکنی باید بلاک کنی این نسبتو؟

یه بار رید تو زندگیم 3 سال طول کشید به حالت عادی بر گردم 

الانم به اصرار خانواده ها در حد سلام احوال پرسی ارتباط داشتیم یه بارم رفتیم بیرون این مدت که دیگه آخرین بارم بود 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

آخه اون کلمه ی (عجیبه) که گفت هزار تا منظور داشت من از اول زندگیم تقریبا میشناسمش و میدونم حرف زدنش ...

اگه رفتار ایشون رو نمی‌پسندید بهتره معاشرت نکنید

اگر معاشرت می‌کنید درست نیست با یه حرفی که در ظاهر هم که باشه فقط یه تعجب بوده از شروع کلاس‌ هاتون انقدر گارد بگیرید و عصبانیت به خرج بدید

برخی تغییرات فقط منتظر شجاعت ما هستند...!

ببین ناراحت نشی هاولی فک کنم چون تو زیاد مسائل شخصی تو نمیگی مثلا پزشکی قبول شدی نگفتی اینا ( اینم ب ...

آره من تقریبا سعی میکنم مسائل رو بیشتر پیش خودم نگه دارم چون نمیخوام مثلا فلان کس فامیل که بچش قبول نشد یه وقت تو دلش ناراحت بشه یا به دلش بیاد 

مگر نه اینجوری نیست که نگم و اینا 

نه ایشون دو سال از من بزرگتره ازدواج کزده دیگه دانشگاه نرفت فعلا 

حقیقتا قطع ارتباط بودیم مدت طولانی ولی خب به اصرار خانواده ها دوباره یه ارتباط ریزی گرفتیم 

یه بار رید تو زندگیم 3 سال طول کشید به حالت عادی بر گردم الانم به اصرار خانواده ها در حد سلام احوال ...

ببین خیلی دور نسبتتون اولا 

دوما دیگه بنظرم متاهله ولش کن تو دغدغت درسه و ان وقتش ازاده واسه سینما

میبینی که واسه کلاس رفتنت تعجب میکنه

اگه رفتار ایشون رو نمی‌پسندید بهتره معاشرت نکنیداگر معاشرت می‌کنید درست نیست با یه حرفی که در ظاهر ه ...

اون دقیقا منظورش این بود که تو داری دروغ میگی 

آخه هرکی به ایشون میگه دانشگاه قبول شدم یه دروغی چیزی میچسبونه بهش یا به رشته‌ی طرف یه ایرادی میگیره 

آره من تقریبا سعی میکنم مسائل رو بیشتر پیش خودم نگه دارم چون نمیخوام مثلا فلان کس فامیل که بچش قبول ...

به نظرم با این اتفاقات پیش اومده باهاش رفت آمد نکن...

اتفاقا اصلا ایرادی نداره نمیگی والا نگی بهتره هم به همه چی میرسی هم فضولی ها کمتر میشه...

تبریک بابت قبولی پزشکی عزیزم 💗

به نظرم با این اتفاقات پیش اومده باهاش رفت آمد نکن...اتفاقا اصلا ایرادی نداره نمیگی والا نگی بهتره ه ...

قربونت برم عزیزم 

آره حق با شماست باید همین ارتباط ریز هم قطع کنم ❤️❤️

ببین خیلی دور نسبتتون اولا دوما دیگه بنظرم متاهله ولش کن تو دغدغت درسه و ان وقتش ازاده واسه سینمامیب ...

آره حقیقتا 

آره بابا ایشالا تو دانشگاه اینقدر آدم حسابی هست که نگو 💗

🥺❤️❤️❤️بوس بوسی بانو 

برام دعا کن کلا

اون دقیقا منظورش این بود که تو داری دروغ میگی آخه هرکی به ایشون میگه دانشگاه قبول شدم یه دروغی چیزی ...

متوجه منظورت هستم عزیزم 

اما ایشون مستقیما چیزی نگفتن حتی اگر منظور دیگه ای داشتن و وقتی شما این واکنش رو نشون دادی باعث شد تهش خود شما مقصر شناخته شی و ناچارا عذرخواهی کنی

پس بهتره اگه رفتارهای کسی طبق اصول شما صحیح نیست باهاش معاشرت نکنی یا اینکه اگر تمایل به معاشرت داری کمی ملایم تر برخورد کنی که تهش مجبور به عذرخواهی نشی 

برخی تغییرات فقط منتظر شجاعت ما هستند...!

ببین تو گفتی عجیبه اون برداشت اشتباهکرد فکر کرد داری تیکه میندازی بعد پرید بهت بعد تو بدتر پریدی اونم متوجه شد دچار اشتباه شده بود اومد جمعش گرد حالا نوبت توعه مهربون باشی