2777
2789

این دختر فامیلمونه بعد دو سال از من بزرگتره و ازدواج کرده چقد من براش سنگ تموم گذاشتم تو عروسیش بی لیاقت رو 

اینا کلا مادر و خواهرش هم خاله زنکن خودش همش میاد میشینه پشت سر بقیه که دانشگاه قبول شدن میگه که آره فلانی دروغ میگه اصلا قبول نشده و...منم میدونم که کسی که پشت بقیه میگه قطعا پشت منم میگه  من امسال پزشکی قبول شدم 

دوستای پشت کنکوریم زیادن منم استوری نکردم همایش هاییی که دعوت شدم و اینا رو که یه وقت به دلشون نیاد 

چند روز پیش زنگ زد گفت که بریم سینما گفتم باشه 

حالا بعدش پیامش دادم ببینید چی گفته بعد از یه رزو باز یادش اومده بنویسه چه جالبه و. اینا 

پیام آبیا منم  مشکی ها این دختره 

منم خیلی ناراحت شدم از نوشتن اون کلمه ی جالبه ای که گفت چون میدونم چقد پشت بقیه حرف زده قطعا برای منم همین فکر رو میکنه

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

الان میاد اسکرین 

بار اولش هم نیست اینجوری حرف میزنه هر سری هم خیلی تند جواب میدم ولی بازم تکرار میکنه این کاراشو

ارتباط خاصی هم نذاریم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

شما بهش پریدی که😂

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بهش پریدی که😂

خب ناراحت شدم ترین عجیبه گفتنش

ن ب اولش ک توپیدی ب طرف ن ب اخرش ک معذرت خاهی کردی نرمال نیسی

علت داشت 

هم میخواستم اول حساب کار بیاد دستش 

هم میخواستم بعدش طوری رفتار کنم که دوستیمون خراب نشه 

میخواستم بفهمه چطوری باید باهام حرف بزنه همیم

علت داشت هم میخواستم اول حساب کار بیاد دستش هم میخواستم بعدش طوری رفتار کنم که دوستیمون خراب نشه میخ ...

همون تیکه اولش کافی بود ک گفتی شروع شده همین

دیگ محل نمیدادی

فراموشی کیمیاست

ولا بنده خدا چیزی نگفت فقط فکر نمیکرد کلاسهای شما ب این زودیا شروع بشه د

او( عجیبه) که گفت هزار تا منظور داشت 

حدوذا از اول زندگیم میشناسمش دیگه همه چیزش دستمه و میدونم منظورش از حرفایی که میزنه چیه