2777
2789
عنوان

لحظه شماری میکنم برادرشوهرمو ببینم ❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 88 پست
بقران قسم میخورم حتی دیگه موقع سلاامم نگاش. نمیکنم

ببین فکر کنم زیادی هم خودتو درگیرش کردی

اینکه هی بیای تاپیک بزنی راجبش یا زیادی به خودت تلقین کنی خودش تاثیر داره

یه مدت کلا بهش فکر نکنی بهتره

قبلام اینطوری بود من میومدم اون میرفت و اینا از اول همینطوری بود رفتارش

پس ساید تو دچار وسواس شدی اشتباه فکر میکنی 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا زنا بعضیاشون عاشق برادر شوهر میشن؟

من نشدم بخدا اتفاقن حرصم میگیره اون فک کنه من خوشم اومده ازش

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

پس ساید تو دچار وسواس شدی اشتباه فکر میکنی

تاجایی که یادمه قبلنم همینطوری بود ۹۰ درصدم خجالتیه اعتماد ب نفسم نداره 

میگم شاید اینا باعث رفتاراش شدن من اشتباه برداشت کردم؟

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

ببین فکر کنم زیادی هم خودتو درگیرش کردیاینکه هی بیای تاپیک بزنی راجبش یا زیادی به خودت تلقین کنی خود ...

اخه میدونی چیه وقتی میام خوشحال باشم یادم میوفته که عه فلانی الان باخودش فکر کرده من بهش علاقه دارم یا هرچی

واقعا درحد من نیست که بخوام عاشقش باشم اونم بدون اینکه باهاش حرفی بزنم

تاجایی که یادمه قبلنم همینطوری بود ۹۰ درصدم خجالتیه اعتماد ب نفسم نداره میگم شاید اینا باعث رفتاراش ...

بنظرم بدجور ذهنت بهم ریخته نمیشه یمدت نری خونشون

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من نشدم بخدا اتفاقن حرصم میگیره اون فک کنه من خوشم اومده ازش

منظورم کلی بود نه شما، چون زیاد شنیدم اینو

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

بنظرم بدجور ذهنت بهم ریخته نمیشه یمدت نری خونشون

اینبار که خونشون بودم مامانمم بود

موقع ظرف شستن برادرش چندبار کار داشت اومد تو اشپزخونه ناخوداگاه مثلا یه نگاهی در یک صدم ثانیه میکردم

بعد مامانم برگشت بهم‌گفت چت بود موقع ظرف شستن همش نگاهت به این طرف اون طرف بود؟

یا چند شبه پیش خونه مامانم مهمونی بودن اونا ماهم رفتیم برادر شوهرم بعد اینکه غذاشو خورد یکم گذشت رفت☹️

من نمیخوام کسی راجبم بد فکر کنه😔

الان حس میکنم ازم فراریه چون فک کرده من نظری دارم

منظورم کلی بود نه شما، چون زیاد شنیدم اینو

چمیدونم شاید چون غریبس اوایل براشون جذبه داره بعدش عادی میشه

ن خب شاید اونم بهت حس دارهشایدم رفتارش عادیه

امیدوارم هیج وقت فکر نکنه من حسی داشتم بهش 

دلم نمیخواد ابروم بره

اینبار که خونشون بودم مامانمم بودموقع ظرف شستن برادرش چندبار کار داشت اومد تو اشپزخونه ناخوداگاه مثل ...

تازه ازدواج کردی؟منم از برادرشوهرم خوشم میومد چون شوخ بود باحال بود دوس داشتم همش تو جمعشون باشم ولی بعد یمدت دیگه مث قبل باهام حرف نمیزد از طریق شوهرم بهم گفت که مادرشوهرم گفته صمیمی نشین خوشم نمیاد🙄

چمیدونم شاید چون غریبس اوایل براشون جذبه داره بعدش عادی میشه

نه من که فک میکنم علتهای دیگه داره، که تو بعضی مواقع رابطه هاشون صمیمی تر میشه 

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢