2777
2789
نمیخوام گزارش بدم بلخره دائم زندگی می‌کنیم اون گزارش واسه راه حل آخره اگ دیدم نفهم بودن

گزارش نه 

میگم خودش متوجه بو نمیشه ک بیاد بررسی کنه؟

بدخواهِ مولا که بی تقصیر نمیشه ،عاقل که با آل علی درگیر نمیشه ،با آب زمزم هم هزار دفعه بشوری، یکی مثل معاویه که تطهیر نمیشه........... این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر 

سیگار واقعا بوی بدی داره

حق داشتی

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والاخیلی حساسم من چطور بفهمم ساس دارم؟کرج کلا اوضاع خرابه😂

خارش  به مچ پا دقت کن ساس اینجا خیلی میزنه به چوبا دقت کن ببین یه چیزایی ریزی نداره 

منم شنیدم خرابه اط چ لحاظ چرا ؟؟؟؟؟

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

واییی دخترا سیگار میکشن😱🥺

اره بابا 😑

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

سیگار واقعا بوی بدی دارهحق داشتی

😭😭😭

گزارش نه میگم خودش متوجه بو نمیشه ک بیاد بررسی کنه؟

سر پرستی دوره ازمون

خب بعد پنج دقیقه ببند

هر موقع بوش بره میبندم حتی اگ دو ساعت طول بکشه 

خارش به مچ پا دقت کن ساس اینجا خیلی میزنه به چوبا دقت کن ببین یه چیزایی ریزی نداره منم شنیدم خرابه ...

نه مچ پا نیست رون و شکممه😂 آخه وسیله چوبی اصلا تو اتاق نداریم همش فلزیه 

مرسی بازم

خب ببین از لحاظ پوشش که افتضاحه ولش کن بعد دختر پسر و روابط ... زیاد تو ملاء عام هست نمیدونم شنیدم منم

تو لیوان حرارتی گرون خواهرم سیگارشون رو خاموش کردن ولی خواهرم جرات نکرد حتی پیش خودشون گله کنه

من بودم همون لیوان تو سرشون میشکوندم اعصاب ندارم خط قرمزه برام