2777
2789

در اتاق باز گذاشتم بو بره اونام دارن از سرما یخ میزنن 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم دیگه هر اتاقی میرم یه چالشی داره😭😭😭

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

خوابگاه مسئولی چیزی نداره که بگه این چه وضشه؟

بدخواهِ مولا که بی تقصیر نمیشه ،عاقل که با آل علی درگیر نمیشه ،با آب زمزم هم هزار دفعه بشوری، یکی مثل معاویه که تطهیر نمیشه........... این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر 

من خودم میکشم ولی اره تو حق داری ناراحت بشی،وقتی چندنفر باهم یجا هستن باید رعایت کرد،حداقل بره بیرون ...

تو تراس بوده ولی اتاق بوی بد گرفته بعد من خیلییی اذیت میشم 😭😭

خوابگاه مسئولی چیزی نداره که بگه این چه وضشه؟

نمیخوام گزارش بدم بلخره دائم زندگی می‌کنیم اون گزارش واسه راه حل آخره اگ دیدم نفهم بودن 

کدوم دانشگاه و شهریبعد خوابگاه دولتیهمال ما خیلی اوکیه فقط امشب حس میکنم خارش دارم نکنه مریضی چیزی گ ...

نکنه ساس دارین؟ 

من دانشگاه کرج م دولتی