2777
2789

کنار بخاری میخوابیدم و نی نی سایت میدیدم و از پنجره اتاقم زل میزدم به خرمالو ها تنگ شده 

الان نه بخاری هست نه تو اون خونم و نه خرمالو میبینم 

هوا اینجا شبا سرده برق گرونه ، دلتنگی خانواده ، وسواسی اذیتم می کنه 

لعنت به مهاجرت و غریبی

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

برق گرونه یعنی چی 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برق گرونه یعنی چی

برق گرون هست

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

عزیزم کجایی الان

قبرس

منم الان مریضم، هرجا میرم هر بچه ای میبینم یاد بچگیهام میافتم و دلم میخواد برگردم به اون دوران بیخیالی و سلامت و خوشبختی، الان پر از پشیمونی هستم، دلم میخواد زمان برگرده به عقب، کاش میشد فقط یه خواب بود و ازش بیدار میشدم

کجایی مگه؟

قبرس

برق گرون هست

نه سوالم این بود چجوری گردنه یعنی نمیتونی همیشه چراغ روشن کنی؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

منم الان مریضم، هرجا میرم هر بچه ای میبینم یاد بچگیهام میافتم و دلم میخواد برگردم به اون دوران بیخیا ...

قربونت برم 

منم حال خوشی ندارم این روزا 

امیدوارم سلامتیت و بدست بیاری

مهاجرت واقعا سخته من که دلشو ندارم، شنیدم اونجا ها پالتوهای مخصوص اب و هواشون رو دارن، در اولین فرصت بخر حتما. یه کار انلاین برا خودت دست و پا کن، پیج اشنایی با قبرس و مهاجرت بزن تا از تنهایی دربیای

نه سوالم این بود چجوری گردنه یعنی نمیتونی همیشه چراغ روشن کنی؟

چراغامون همیشه روشنه چون لامپا زیاد مصرف نمی کنن

ولی خونه ها گازکشی نشدن (اتاقها) برای همین باسیستم برقی کار می کنن و خب به طور مداوم بخاری رو نمیشه روشن کرد