2777
2789
عنوان

دلم واسه اون موقع هایی که تو خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 57 پست
قربونت برم منم حال خوشی ندارم این روزا امیدوارم سلامتیت و بدست بیاری

منم ارزو میکنم این روزای سخت رو تو چشم به هم زدن بگذرونی، ولی شنیدم قبرس یکی از ارومترین کشورهاست که درصد رضایت از زندگی بین مردمش بالاست، منتها بعضیها این ارامش و سکون رو دوست ندارن، احساس میکنم اسپانیا بیشتر با روحیه ایرانی هاسازگاره

میتونم بدونم چرا رفتی البته اگه فضولی نیست

نه بابا راحت باش

دانشجوام

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراغامون همیشه روشنه چون لامپا زیاد مصرف نمی کننولی خونه ها گازکشی نشدن (اتاقها) برای همین باسیستم ب ...

ای بابا لباس گرم بپوش 

خیلی ناراحت شدم کاش برگردی کاش رفتن و برگشتن راحت بود 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چقد زندگی باایرا فرق داره 

من آزادی ک تو خارج هستو خیلی دوس دارم 

هر لباسی دوس داری میپوشی 

حتی با لباس راحتی و خونگی ام میرن بیرون بدون اینکه کسی نگاه انچنانی ک تو ایران هست روشون باشه و....

اره قبرس گرونه خب نمیتونی برگردی

چرا ولی ۱۰ سال بعد 

گوه تو شانسم

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

مهاجرت واقعا سخته من که دلشو ندارم، شنیدم اونجا ها پالتوهای مخصوص اب و هواشون رو دارن، در اولین فرصت ...

دلم بعضی مواقع خیلی میگیره 

بیقراری زیاد می کنم 

ادم اجتماعی هم نیستم عذاب میکشم 

باید بخرم مرسی گلم

عزیزم ایشالا شفا پیدا کنی اگه دوست داشتی مریضی هم بگو

شقاق گرفتم عزیزم، نمیدونی چقدر دردش بده، تازه میفهمم اون بیچاره هایی که شقاق و بواسیر دارن چی میکشن، درد بی درمونه به خدا، شب و روزم سیاه شده، کارم فقط گریه است، اصلا و ابدا نمیتونم بشینم، فقط سرپا و دراز کشم، نمیتونم زیاد هم راه برم چون درد میگیره انگار شیشه خورده کار گذاشتن🤦🏻‍♀دکتر بهم گفته باید عمل کنی ولی از نقاهت بعد از عمل خیلی میترسم، و اینکه باید بعد از عمل یبوست نگیری ولی من هرماه تو پریودی بیوست میشم

دلم بعضی مواقع خیلی میگیره بیقراری زیاد می کنم ادم اجتماعی هم نیستم عذاب میکشم باید بخرم مرسی گلم

تحصیلی رفتی یا برای کار و زندگی؟ کلا اون کشورها فکر کنم مردمش هم زیاد به جوش نیستن، اخلاقای خاص خودشون رو دارن، المان که میدونم اینجوری هست، قبرسم همینه؟ 

منم ارزو میکنم این روزای سخت رو تو چشم به هم زدن بگذرونی، ولی شنیدم قبرس یکی از ارومترین کشورهاست که ...

اره ولی هیچ جا خونه مامان بابا نمیشه ۱/۵ ماهه میرم دانشگاه دوست نتونستم پیدا کنم 

خارجی ها چندان با ما ارتباط برقرار نمی کنن 

حماقت کردم اومدم اصلا 

پول برقم و داداشم میده اون داشتم باهاش درد و دل میکردم اخرش به شوخی گف ولی جدی تو خایشو نداشتی😐

اصطلاحش بده ولی خب راس میگف😔

شقاق گرفتم عزیزم، نمیدونی چقدر دردش بده، تازه میفهمم اون بیچاره هایی که شقاق و بواسیر دارن چی میکشن، ...

فک میکنم عموم هم یه سال پیش بواسیر گرفت عمل کرد خوب شد چی باعث میشه دچار این مریضی بشی ؟ببخشید کنجکاو بودم یه دفعه آیی دچار این مریضی شدی

عزیزم ایشالا موفق باشی 🫂❤️

فداتشم هم چنین🙏🏻💙

نه بابا راحت باشدانشجوام

چشم به هم بزنی گذشته و عادت کردی عزیزم، کلا من خودمم زمانی که دانشجو بودم با اینکه تو استان خودم درس میخوندم ولی دوری از خانواده برام سخت بود وقتی میرفتم یه چشمم اشک بود یه چشمم خون، ولی به مرور بهتر میشه و بیشتر عادت میکنی 

ای بابا لباس گرم بپوش خیلی ناراحت شدم کاش برگردی کاش رفتن و برگشتن راحت بود

بعضی چیزا حماقته 

منم حماقت کردم

بعضی چیزا حماقته منم حماقت کردم

دور از جونت 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹