2777
2789
عنوان

خانما باردارم بچه سومم توروخدا‌ دعا کنید پسر باشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 65767 بازدید | 434 پست
درست صحبت کن دوست عزیز قضاوت هم نکنید من تک دخترم به لطف خدا توی خونواده ی درستی هم دارم زندگی میکنم ...

اگر اینطور بود انقدر خشم نداشتی نسبت به علاقه ی یکی،ولی انشالله که همینطور بوده باشه

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو ده هفته رو دارم فقط

الان دوازده هفته دکتر سونو خیلی خوب جنسیت رو تشخیص میده 

برو سونو حتما میگه 

اسی فکر نکن پسر  تحفه هست فقط دعا کن بچه هات سالم و صالح باشند 

منم دو دختر داشتم شوهرم و مادرش و اطرافیان نمیذاشتن راحت زندگی کنم با اینکه با دو دخترم خوشبخت بودم آنقدر گفتن که منم باردارشدم  پسر شد الان نه رنگ آرامش دارم نه احساس خوشبختی 

چون مسیولیت سه تا بچه بامنه درس و تربیت و بازی و خرید و دوا و دکتر و بیماری 

دعواهاشون هم که هرروز هست 

همون آدما که میگفتن پسر بشه بعد از پسر شدن سراغی ازمن و بچه ها نگرفتند مادرشوهرم بعد چند روز زایمانم اومد بچه رو دید با اینکه فقط چند در فاصله داریم اصلا انگار با من دشمن شدند شوهرم اصلا پسر رو هیچ جا نمی بره حتی حموم هم نمیبره با اینکه شش سالشه

خلاصه از من می‌شنوی خودتون اذیت نکن هرچه شد شد بگو خدایا شکرت به حرف بقیه هم اصلا اهمیت نده

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

پس چرا انقد خزعبلات گفتی؟مگه تو کی هستی اخه؟فقط دوست داری رسمی صحبت کرده باشی و اینطوری به حرفات بها ...

اینجا سایت تبادل نظره نه سایت دخالت کردن توی بحث های بقیه رعایت کنید به رومم بیاری برام مهم نیست چون من توهینی نکردم و خواستم واقعیت رو بگم و باید استارتر جواب بدن نه شما خانوم استادِ فن بیان .

صحبتی با شما ندارم بسلامت .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

همگن سونو NT حدس میزنه برات مگه نمیخوای بری سونو؟ تو رو خدا پشت گوش ننداز خیلی مهمه، الانم خیلی دکترا مهارت پیدا کردن از همون سونو NT درست تشخیص میدن جنسیتش رو

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

اگر اینطور بود انقدر خشم نداشتی نسبت به علاقه ی یکی،ولی انشالله که همینطور بوده باشه

شما با خشم خوندی!

وگرنه ایشون گفتن من فرهنگی هستم ولی من گفتم اگه فرهنگی بودن تأثیر داشت به حرف بقیه اهمیت نمی‌دادن من نگفتم پسر دوست یا دختر دوست نباشن گفتم اهمیت نمی‌دادن .

ماهم کلی علایق داریم درست نیست که به حرف بقیه اهمیت بدیم آیا درسته ؟! 

در ضمن توی ایران پسر دوست بودن توی ۹۰ درصد مواقع به دختر اون خونواده ضربه میزنه یا دختر دوست بودن به پسر اون خونواده ضربه می‌زنه متاسفانه بد معنا شده .

اینجا سایت تبادل نظره نه سایت دخالت کردن توی بحث های بقیه رعایت کنید به رومم بیاری برام مهم نیست چون ...

در ادامه صحبت نداشتن هات میتونی ریپ بزنی و پاراگراف های خزعبلات بنویسی

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

در ضمن توی ایران پسر دوست بودن توی ۹۰ درصد مواقع به دختر اون خونواده ضربه میزنه یا دختر دوست بودن به ...

احساس نمیکنی به عنوان کسی که باهام حرفی نداشت خیلی حرف زدی😂🥲؟

به قول شما گفتم به روتون بیارم😂

شما رو حرف خودت میموندی و با امثال من حرفی نداشتی بهتر نبود؟😂نمیکشم بخونم

خدا با جزئیات کاری نداره نهج البلاغه...هم حرف خدا نیست یه بنده خدایی جمع کرده نوشته ... دعاهای غیر م ...

ربطی به نهج‌البلاغه نداره قوانین طبیعت رو خدا عوض می‌کنه در موارد استثنا .