2777
2789
عنوان

خانما باردارم بچه سومم توروخدا‌ دعا کنید پسر باشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 65737 بازدید | 434 پست
شما رو حرف خودت میموندی و با امثال من حرفی نداشتی بهتر نبود؟😂نمیکشم بخونم

هر جور راحتی مهم شفاف سازی بود ولی شما هم اول بپرس و بعد جبهه‌ بگیر ببین اصلا منظور طرف چیه .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول ۱۶هتفه که بودین باهمسرت روبه قبله وایستین همستون دستشوطرف راست شکمت بزاره وایت الکرسی روبخونه وقسم بدین به حضرت محموکه اسمشومحمدمیزارین انشالله پسرمیشه وبایدمحمدبزارین حتما

این افراد و جون به جون کنی بازم میگن پسر، یعنی بگن اگه جنین دختر شه مریم میرزاخانی میشه ولی پسر شه ی ...

چقدر باحرفت موافقم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 75...آبان 1404

عزیزم ایشالله تنش سلامت باشه و جنسیت داخواهت کمکی داری ؟ خیلی سخته بنظرم منم پسرم ۱۸ ماهش ناخواسته ب ...

وا چرا افسردگی

من پسرم یکسال و سه ماهش بود دخترم باردا شدم تولدشان تو یه روزه 

اونقدی که میگن سخت نیس 

خوشمیگذره سرت گرم میشه

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

تعیین جنسیت دست کروموزوم مرد هستش ،

شوهرت چقدر سواد داره که درک نمیکنه ؟

بهش بگو دختر یا پسر کار خودت هستش ، به من ربطی نداره.

هر احتمالی وجود داره ممکنه دختر باشه ممکنه پسر.

پس تو زمینه سازی کن برای هر احتمالی.

چون فردا همین آقای به اصطلاح شوهر طلبکارت میشه.

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.

خانم ها من دو تا دختر دارم ده ساله و شش ساله 

خودم چهل سالمه 

خیلی دلم میخواد بچه سوم به نظرتون اقدام کنم؟ سنم دیر نیست؟

از نظر مالی مشکلی نیست فقط در حال حاضر کمی روبراه نیست ولی در کل مشکلی نیست 

چکار کنم به نظرتون

از یه طرف کلاس اولی داشتن خیلی سخته کلی انرژی میخواد