2777
2789
عنوان

خانما باردارم بچه سومم توروخدا‌ دعا کنید پسر باشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 65648 بازدید | 434 پست
یعنی خدا نمیتون دختر پسر کنه چرا اینقد عتقادتون ضیعفه خدا اگه بخواد مرده توی قبر زنده میکنه بعد مگه ...

اونا بچشون پسر بوده ربطی به این حرفا نذاشته خدا از ابتدا مصلحت کسی میدونه طبق صلاح و مصلحتش پسر یا دختر میده منتظر نیس من ایه الکرسی بخونم جنسیت تغییر بده تو رو خدا با این حرفای بی پایه باعث توهین به دین نشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باردار بودم به محض اینکه خونواده شوهرم فهمیدن خواهر شوهرم گفت پسر باشه ها ،نبود بازم بیار ،چقدر استرس گرفتم ،شوهرم‌گفت اصلا محل نده فقط سالم باشند ،خودش واقعا پسر دوست داشت این مرد یک کلمه نگفت دوقلوها پسر شدن ،خواهرشوهرم گفت ی دخترم بیار ، خوب زن دهنتو ببند ،این مسخره بازی ها باید تموم بشه یا جایی یک وقتی 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

یعنی تو حتی نهج البلاغه رو قبول نداری ؟؟؟

من خدارو قبول دارم که از نهج البلاغه مهم تره . عقل هم خداوند داده اگر قرار بود هر کی جنینشو،قد و قیافشو و هر چیز دیگه ای رو دوس نداره دعا بخونه عوض بشه به نظرت سنگ رو سنگ بند میشد؟؟؟؟؟یه چیزی رو دعا میخونن که منطقی باشه مثلا دعا بخونی که اگر دختره مهر شو به دل همه بندازه و سالم باشه و اگر پسر باشه همچنین . یا مثلا یکی شغلشو دوس نداره دعا میکنه خدا تو مسیری قرارش بده شغل خوب سر راهش قرار بگیره. دست بردارید از روشهای غیر علمی غیر منطقی که فقط با قوانین شیطانی  همخونی داره. زشته بخدا

واقعا متاسفم برا این طرز فکرتون خدا رو کامل نادیده مبگیرید

تو بیشتر داری به خدا توهین میکنی انگار خدا نعوذبالله اول متوجه نیس به کسی چه جنسیتی بده ما با عقل ناقصمون بریم برای خدا تعیین تکلیف کنیم جنسیت تغییر بده با احترام دیگه ساکت شو کمتر به بزرگی و علم و حکمت خدا توهین کن

من خدارو قبول دارم که از نهج البلاغه مهم تره . عقل هم خداوند داده اگر قرار بود هر کی جنینشو،قد و قیا ...

یکم معطالعه داشته باشبد خدا یه جا گفته کسی که نماز بخونه اگه بعداز نماز دعا نکنه نمازشو قبول ندارم خدا اینقدر بزرگه هرچه به مصلحت ادم باشه انجام میده