2777
2789
عنوان

خانما باردارم بچه سومم توروخدا‌ دعا کنید پسر باشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 65616 بازدید | 434 پست

تا چهار ماهیگی سنو نکن وقتی رفتی توی چهار ماهگی غسل کن بعد وضو هم بگیر دست راستت بزار رو شکمت ایته الکرسی بخون از خدا بخوا بچه پسر کنه اسمشو بزار محمد اگه دوس داری لقبی هم براش بزار انشاالله پسر میشه من زیاد دیدم هنینجوری کردن پسردار شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیر کلا از دوران خیلی خیلی گذشته جنسیت جنین دست بشر نبودهپس دوست داشتن هیچ جنسی روشنفکری نیستجهال ...

تا حالا تو تاپیکهای این مدلی نبودی که دختر رو پرستش میکنن و پسر رو نهی اگر کسی دوست داشته باشه!

الان اصلا چه ربطی به تعیین کننده جنسیت داشت حرف من خانمهای نی نی سایت بود 😐

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

چهارماهگی بچه چهار ماهه جنسیتش مشخص شده این خرافات چیه اخه میگید.

یعنی خدا نمیتون دختر پسر کنه چرا اینقد عتقادتون ضیعفه خدا اگه بخواد مرده توی قبر زنده میکنه بعد مگه من از خودم در اوردم توی نهج البلاغه نوشته من خودم برا ۱۰نفر گفتم ماشاالله همه پسردار شدن

تا چهار ماهیگی سنو نکن وقتی رفتی توی چهار ماهگی غسل کن بعد وضو هم بگیر دست راستت بزار رو شکمت ایته ا ...

🤣🤣🤣🤣

خدایا 

یعنی خدا نمیدونسته از اول با این چیزها تغییرش میده آیا؟!

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

چهارماهگی بچه چهار ماهه جنسیتش مشخص شده این خرافات چیه اخه میگید.

آدم اینجا یه چیزایی می بینه شاخ در میاره

میگه از خدا بخواه بچه رو پسر کنه😐😐😐

توی ۴ ماهگی بچه اگه دختر بود با روش این خانم یهو پسر میشه

با این ترفند روش ivf و رژیمای تعیین جنسیت و...زیر سوال رفت.

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

یعنی خدا نمیتون دختر پسر کنه چرا اینقد عتقادتون ضیعفه خدا اگه بخواد مرده توی قبر زنده میکنه بعد مگه ...

اتفاقا این حرفی که میزنید کاملا مشخصه ایمان ضعیفی دارید . نعوذ بلله خدا دنیارو مسخره که نیافریده بر طبق  علم و یه سری قوانین کاملا مشخص و منظم آفریده . خرافات کاملا رهرو شیطان بودنه مثل رمال ها و دعا و نویس ها. جنین تو شکم مادر و خدا میاد برات عوض میکنه چون نخواسته؟؟؟؟؟؟؟؟شرم آوره

سونو ده هفته رو دارم فقط

برات از ته قلبم دعا میکنم عزیزم ❤️ 💙 💚 🧡 ❤️ 💙 💚 

تو هم لطفا برای من وعزیزانم دعا کن هر کدوم مشکلی داریم ❤️ 💙 💚 🧡 ❤️ 💙 💚 🧡 ❤️ 

برات صلوات فرستادم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن