2777
2789
عنوان

خانما باردارم بچه سومم توروخدا‌ دعا کنید پسر باشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 63375 بازدید | 434 پست

انشالله

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان بجای ما،از خوده خدا بخاه.اگ صلاح بدونه حتما صاحب یه پسر سالم و صالح میشی.خدا ک با هیچکس دشمنی نداره ک بخاد الکی اذیتت کنه و باعث شه زخم زبون بشنوی.

امیدوارم که خاسته شما و خدا یکی باشه و دلت بزودی شاد شه عزیزم اروم باش و بسپار بخودش

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖

همچین به ما خانم ها فشار میارن انگار تأیین جنسیت بچه دست ما هست انگار دستگاه هست که هر چی بهش بگیم تحویلمون بده 

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

متاسفم برای دیدگاه شما. بچه باید سالم باشه بقیه اش هیچ اهمیتی نداره. حالا ایشاءالله هر چی که خواست خداست پیش میآد اما وقتی شما اینجوری ذهنت رو بایاس کردی برای پسردارشدن حالا زدیم و بچه دختر شد فکر میکنی بتونی باهاش راحت کنار بیایی؟  

ب نظر من بچه هر چی میشه سالم و صالح باشه

من چهارشنبه رفتم ان تی احتمال داد پسر باشه،همسرم خیلی دختر دوست داره هی میگه این احتماله مگه ن،گفتم عزیزم مهم سالم بودنشه

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️