2777
2789
عنوان

خانما باردارم بچه سومم توروخدا‌ دعا کنید پسر باشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 65618 بازدید | 434 پست
کاش میدونستم پسر براتون چکار کرده😐🤕

باور کن انقد روشن فکرم که اگر کسی غیر خودم این تاپیک رو میزد حسابی ارومش میکردم و میگفتم اجازه دخالت نده و.....

ولی الان خودم تو این شرایطم

پسر و دختر برای خودم اصلا فرقی ندارن هر دو عزیزن

اما امان از اینکه بچه سومت باشه و دوتایی قبلی دختر باشن...

امان از جهل و نادانی 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
سرزنش چرااون شب شما لذتش رو بردی و تو ابرا سیر کردی😁سختی و شیرینیش هم برا خودتونهما برا چی سرزنش کن ...

عزیزم عذر من رو بپذیر ولی این جمله خیلی بار معنایی بدی داره و حالت گستاخانه داره_لطفا با استفاده ازش اجازه ندیم تو فرهنگمون جا بیافته. همه میدونن جنین از چه رابطه و از چه لحظاتی تشکیل شده نیازی به بیانش به این شکل نیست.

امیدوارم همیشه خوش خنده ی شیرین باشی دوست خوبم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عذر من رو بپذیر ولی این جمله خیلی بار معنایی بدی داره و حالت گستاخانه داره_لطفا با استفاده ازش ...

دوستمون منظور منو اشتباه متوجه شده من گفتم سرزنشم نکنید که دلم میخواد پسر باشه اون فکر کرده میگم سرزنشم نکنید که دوباره باردار شدم 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
تو حالا جاریتو مبگیی من برادر شوهرمم رفتم سونو گفتم پسره میگف سونو اشتباه میشه اکثرن😑😂

😂😂😂😂😂😂😂این داستان برادرشوهر خاله زنک

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

استاتر نمیدونی اینجا بگی دختر میخوام همه تحسینت میکنن بگی پسر میخوام کلی توهین میکنن 

بعد میگن جنسیت زده نیستن

کسی که دختر داره بنده خاص خداست کسی که پسر داره عذاب الهی براش نازل شده !!!!

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

دعا کن پسر باشه و ان شالله سالم و صالح باشه . ولی به دنیا اومد و دختر بود بزار رو چشمات بزرگش کن کف ...

چشم گلم

باشهربطی نداره کهحتی اگر اون بابت مشکلات نگرانه شما باید شرایط رو طوری جلوه بدی که آروم بشه و اصلا ذ ...

نمیام همش از غمو غصه بگم که بیشتر همو درک میکنیم برا خوشحال کردنش جونمو میدم چیزی ک دیگه گندش دربیاد بدونه درد دل میکنم

دوستمون منظور منو اشتباه متوجه شده من گفتم سرزنشم نکنید که دلم میخواد پسر باشه اون فکر کرده میگم سرز ...

انشالا عزیزم تو دلم صاحب ی پسر بشی 

منم ی پسر دارم دلم میخاد دومی دختر شه حق طبیعی ماست که هر دو جنسیت داشته باشیم

استاتر نمیدونی اینجا بگی دختر میخوام همه تحسینت میکنن بگی پسر میخوام کلی توهین میکنن بعد میگن جنسیت ...

حقققق