2777
2789
عنوان

خانما باردارم بچه سومم توروخدا‌ دعا کنید پسر باشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 65618 بازدید | 434 پست
استاتر نمیدونی اینجا بگی دختر میخوام همه تحسینت میکنن بگی پسر میخوام کلی توهین میکنن بعد میگن جنسیت ...

دقیقن روانی زیاد هست تو سایت 

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدااا جالب بود برام اینکه خیلی جدی میگف دختره

میتونیم جاریو درک کنیم ولی از برادرشوهر بعیده 

فقط اونجایی که گفته قطعا دختره 🤣🤣🤣🤣

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

باور کن انقد روشن فکرم که اگر کسی غیر خودم این تاپیک رو میزد حسابی ارومش میکردم و میگفتم اجازه دخالت ...

میدونم عزیزم حق داری ان شالله سومی پسر باشه و دیگه اذیتت نکن 🫂💔

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

اینجا درکی از شرایط ماهاسرکرفتاو...ندارن فقط یجوری پاچه میگیرن از گفتن حرفت پشیمون میشیمن شوعرم عاشق ...

خدا حفظشون عزیزم سعی کن ب حرف مردم اهمیت ندی،اونا ک بجای تو غصه نمیخورن یا بار مشکلاتتو ب دوش نمیکشن پس حق اظهار نظر در هیچ موردی ندارن.بچه سالم و صالح باشه کافیه،پسر باشه بزرگشه دق مرگت کنه خوبه؟ حتما خدا یچیزی صلاح دونسته.ادم نفهم هم زیاده ک تو کار خدا هم دخالت میکنن و زخم زبون میزنن و فک میکنن چون پسر دارن دیگ کل دنیارو فتح کردن و اگ میتونستن برا همه بنده ها خدایی میکردن

خدا هرچی صلاح بدونه همون بشه بهتره،همه چیو بسپار بخودش

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖

این افراد و جون به جون کنی بازم میگن پسر، یعنی بگن اگه جنین دختر شه مریم میرزاخانی میشه ولی پسر شه ی ...

میدونی دلیلش چیه

اینجا و کلا خاور میانه فک کنم فامیل از پسر منتقل میشه و دختر میره فامیل یه خانواده دیگ ادامه میده و کار هرکسی نیست مراقبت بزرگ کردن دختر 

حتی پسر خب فک میکنن بیشتر از پس یه چیزایی برمیاد و کمتر نگرانن ازدواج ایندشن

با این تفکر از دختر میترسن  و به پسر تمایل بیشری دارن 

بعضیام سلیقه اییه

البته جنسیت زده نخوام بگم خب خیلیام میگن دخترین و دختر دوست دارن و مورد تشویق قرار میگیرن 

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

ان شا الله پسره عزیزم

هر گلی بویی داره

درکت میکنم ، ادم سه بار زحمت بارداری و زایمان و اینا بکشه دلش میخواد هر دو رو تجربه کنه

دختر هم شد شکر خدا ، الحمد الله

همدم خواهراش میشه ، عزیز دل پدر و مادرش میشه

از صمیم قلب دعا میکنم همون که دلت میخواد و هرچی خیره بشه

تاپیک تشخیص جنسیت منو ببین شاید به دردت خورد

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️