2777
2789
عنوان

خانما باردارم بچه سومم توروخدا‌ دعا کنید پسر باشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 65332 بازدید | 434 پست
تا حدودی هستم ولی میگن خیلی سخته

کافری اون دیگه بزرگ شده مگه زمان قبل اسلام و بخاطر دختر بودن حق زندگی ازش میگیری

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت هیچ وقت سمت این کار نرو یه حس عذاب آوری تا آخر عمر همراهت خواهد بوداگه حتی فکرشم به سرت زد ب ...

😭😭😭😭😭

گریه ام گرفت 

من آدم سقط نبودم وگرنه شش هفته سقط میکردم 

اما از حرف‌و نگاه ها و ترحم های بیخودیه اطرافیان هراس دارم 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
یه احتمال ریز هم بده که دختر باشه

احتمال زیاد میدم چرا ریز 

نمی‌دونم چیکار کنم😭

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
بنظرت چرا اینطوره مال این نیست بچه پسر و بهتر میدونن؟ البتع کار ندارم توکل بخذا بچه اسی پسز شه ولی ا ...

والا چی بگم شاید بهتر میدونن ولی اسی و امثالش و یا خود منم اطرافیان نمیزارن ادم زندگی کنه،یجوری پسر نداشتن و میارن به روت میگی خدایا من چرا نتونستم پسر بیارم.

چرا عزیزم ولی گفتن با عمل خیلی فرق میکنه شما سه تا پسر داری معلومه که چهارمی دختر باشه باید رو چشمات ...

اگه بخاطر حرف مردم بچه بیاری یا نیاری بله از هر چیزی آدم ناراحت میشه برای رضای خدا باشه فرقی نداره

بستگی به قدرت روحی خود آدم داره

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن تو خاعنی ک دلت پسر میخاد (شوخی میکنم عزیزم) خدا بدلت نگاه کنه

ممنون

چقدر پدر شوهرت مضخرفه

هر وقت یاد حرفشاش میفتم گریم میگیره اومد گفت کم سونو برو بچه میخواد بمیره بزار بمیره باشوهرم قهر بودم اومد هر چی آمدنش در اومد گفت قلبم به درد میاد با یاد حرفاش اون شب انقدر گریه کروم ماه اخر بارداریم بود از شب گریه کردم تو بالکن دیدم هوا روشن شد حال نمیکنم منتظرم خدا عوضشون دربیاد

والا چی بگم شاید بهتر میدونن ولی اسی و امثالش و یا خود منم اطرافیان نمیزارن ادم زندگی کنه،یجوری پسر ...

ندونسته قضاوت میکنن

خدا شاهده دخترام صد تا پسر که هیچ هزار تا پسر میارزن 

اگر به من بود اصلا جنسیت مهم نبود واسم 

بخدا همینا که میان اینجا آدم رو سرزنش میکنن جای ما باشن عزا میگیرن