2777
2789
عنوان

خانما باردارم بچه سومم توروخدا‌ دعا کنید پسر باشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 65616 بازدید | 434 پست
باور کن از ته دل راضی نبود😐😐😐😂😏😏

میدونم بابا فقط ادا روشنفکرا درمیاریم انگار تو جامعه نیستن بعضیا یا خوشی زده زیر دلشون نی نی سایت ک اعضاش مال کل نقاط ایرانن اگ همه مشکلی با جنسیت ندارن پس این حرفا و خاله زنک بازیارو کی درمیاره.....  بیچاره داره میگ دختر دارم دلم پسرم میخاد تا نگانش ولش نمیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سع تا پسر داری اگ سه تا دختر بودن خاضر زودی چهارمیم دختر شه

ببین اصلا این قانونه کسی که ۳ تا دختر داره دلشون میسوزه ترحم دارن که پسر نداره و طرف دیگه نمیتونه بیاره میترسه 

ولی کسی که ۳ تا پسر داره هی پیشث میگن یدونه دختر بیار و فلان 

چه فرقی میکنه؟مگه اون نعمت خدا نیست؟

چرا عزیزم 

ولی گفتن با عمل خیلی فرق میکنه شما سه تا پسر داری معلومه که چهارمی دختر باشه باید رو چشمات بزاری 

جنسیت برا مادر هیچ فرقی نمیکنه 

اما اینکه سه تا داشته باشی و احتمال اینکه چهارمی هم دختر باشه بخاطر حرف و نگاه دیگران ازار دهنده میشه 

البته که واسه حرف دیگران نباید پشیزی ارزش قائل بود مهم همین‌که بچه سالم باشه 

اخی عزیزم خدا برات حفظشون کنه 😍😍🥰😘😘❤️علائمت رو میتونی بگی شکمت فرقی کرده ؟ان تی کی میری؟

علائمم مثل همه

تهوع و خستگی و..

شکمم بعد زایمان سومم خوب جمع نشد یکم شکم داشتم هنوز تغییری نکرده

ان تی رو میزارم تو ۱۳هفته که جنسیتم بگه

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین اصلا این قانونه کسی که ۳ تا دختر داره دلشون میسوزه ترحم دارن که پسر نداره و طرف دیگه نمیتونه بی ...

بنظرت چرا اینطوره مال این نیست بچه پسر و بهتر میدونن؟ البتع کار ندارم توکل بخذا بچه اسی پسز شه ولی اومده اینجا دردشو بگع کاش نخورنش

تا حدودی هستم ولی میگن خیلی سخته

هیچ وقت هیچ وقت سمت این کار نرو 

یه حس عذاب آوری تا آخر عمر همراهت خواهد بود

اگه حتی فکرشم به سرت زد برو کلیپای سونو لحظه ی کورتاژ رو ببین که چطور اون طفل معصوم پناه میبره به سمت رحم مادرش تا شاید از دستگاه ساکشن بتونه فاصله بگیره 

بی خبر از اینکه همون مادر تصمیم به کشتنش گرفته

اسی،اگه بچت پسر شد،دخترات رو فراموش نکن.دختر وفا داره🌺

وای مگه میشه 

عاشق دخترامم

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
عزیرم درکت میکنم منم دوتا دختر دارم شوهرم و خانوادش پسر دوستن انقدر عذابم دادن به خدا سپردمشون پدرشو ...

چقدر پدر شوهرت مضخرفه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
بنظرت چرا اینطوره مال این نیست بچه پسر و بهتر میدونن؟ البتع کار ندارم توکل بخذا بچه اسی پسز شه ولی ا ...

نمیدونم چرا ادم بیشتر به سمت پسر کشیده میشه 

جز اینکه بزرگ شد دست زنشو میگیره و میره و شایدم اگه شانس باهات نباشه اصلا سراغی ازت نگیره و احوالتم نپرسه

میگن هفته های اول اگه زنجیر طلا روی شکم گرد بچرخه دختره اگه خطی برع پسرع

البته درست و غلطشو نمیدونم

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔