2777
2789
عنوان

خانما باردارم بچه سومم توروخدا‌ دعا کنید پسر باشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 65657 بازدید | 434 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا شرمندتیم که هرچی نعمت میدی بازم ناشکریمعزیزم خودتو بسپر ب خدا و راضی باش به رضاشمن ۳تا پسر دست ...

اخی عزیزم خدا برات حفظشون کنه 😍😍🥰😘😘❤️

علائمت رو میتونی بگی 

شکمت فرقی کرده ؟

ان تی کی میری؟

اینجا درکی از شرایط ماهاسرکرفتاو...ندارن فقط یجوری پاچه میگیرن از گفتن حرفت پشیمون میشیمن شوعرم عاشق ...

من دختر دارم باردار بودم روش خواهر شوهرم تیکه انداخته بود که داداشم خونه خراب شد دختر دار شد در حالی که خودشون داشتن از حسادت بچه من  سکته میکردن آخه همشون نازایی دارن حتی جاریم دیگه منکه عروس غریبه بودم باردارشدم باهام دعوای حسابی راه انداختند به بهانه های دیگه حتی یک مبارکی نگفتن اما من به حرف اونا اهمیت نمی‌دم و اندازه همه دنیا دوسش دارم شوهرم هم اونقدر عاشقشه ک زمین نمیزارن بچه رو اینقدر خودمون دخترمون رو بالا بالا کردیم که هرجا میرم همه به دخترمون توجه میکنن حتی توی عروسی ها خواننده چند بار میگه به افتخار ...... اسم دختر من میگه آخه فامیلا میرن پول میدنن به خاننده تا اینو بگه پس احترام  بچه هامون دسته خودمون من آدم با وجدانی بودم میتونستم نازایی خودشون بکوبونم تو سرشون وقتی میگفتن دختر دار شد اما نگفتم اما به شوهرم گفتم مردم چقدر خرج میکنن برای یک بچه ما مجانی صاحبش شدیم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
من دوبار سونو دادم هر بار سه چهار روز جلوتر نشون داده الانم احتمالا اگه دوازده برم میگه دوازده هفته ...

والا من انقد تهوع دارم انقد هیچی نخوردم میگم شاید بچه ام ضعیفه که کمتر نشون میده . باز شما ببین دکترت چی میگه

ضربان قلبش چند بود تو سونو

سونو شش هفته ضربان رو گفت بهم ۱۲۲ 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
والا من انقد تهوع دارم انقد هیچی نخوردم میگم شاید بچه ام ضعیفه که کمتر نشون میده . باز شما ببین دکتر ...

نه قطعا اینطور نیست 😘❤️

ایشالا سالم و سلامت بغلش بگیری 😍😍💚💚

کلا دوست ندارم رنگ دکتر ببینم میخام خودم برررم😂😐

سونو ده هفته رو دارم فقط

دقت کن وقتی بلند میشی راه میزی چه سمتی بلند میشی ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

درضمن به نظرم شما رو شوهرت کار کن،اگه شوهرت پشتت باشه هیچکی نمیتونه حرف اضافه بزنه،منم چنان دخترمو بالا بردم همه اون پسردارا حسرت میخورن ،جرات ندارن اسم پسر پیش ما بیارن،شمام رو شوهرت کارکن بهش بفهمون جنسیت با اونه

سونو شش هفته ضربان رو گفت بهم ۱۲۲

ان شاالله که سالم باشه به نظر من بچت دختره حالا هرچی شد تاپیک بزن 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی