2777
2789
عنوان

خانما باردارم بچه سومم توروخدا‌ دعا کنید پسر باشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 65616 بازدید | 434 پست

ایشالا یه پسر سالم و صالح هست 

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@درسانفسم‍ 

یاد شما افتادم 

زندگی شما آرزوی ایشونه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چکار کنم

صبح که بیدار شدی تو یه لیوان یه بار مصرف ادرار کن بعدش یه قاشق جوش شیرین بریز اگه کف کرد پسره اگه جوش شیرین ته نشین شد دختره

من خودم انجام دادم مثل نوشابه کف کرد و پسر بود

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
اشتباه منو تکرار نکن باانشاللع ماشالله چیزی نمیشه برو 4/5تومن بده ازمایش خون تعیین جنسیت جوابشم زود ...

چه فرقی می‌کنه دیگه یک هفته دیگه تو غربالگری و انتی جنسیت معلومه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
عزیزم ایشالله تنش سلامت باشه و جنسیت داخواهت کمکی داری ؟ خیلی سخته بنظرم منم پسرم ۱۸ ماهش ناخواسته ب ...

نه اصلا کمکی ندارم 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹