2777
2789
عنوان

تا حالا دیدید کسی کشته مرده یه ادم معمولی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 19 پست
آره من یبار راهنمایی بودم عاشق شاگرد آرایشگر تو راه مدرسه شده بودم😂😂😂😂وایی شبیه بقیه پول ماست بو ...

🤣تباه

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

خودم رفتم بهش پیشنهاد دادم 😂تا چند ماه اول نبود دو ساله شده 🥰

به پای هم پیرشید

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به پای هم پیرشید

مرسی گلم 

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

🤣تباه

میلاد راستاد بود خواننده دیس لاو زمون نوجوانی ما 

وای کپی اون 

اسمشم نمیدونستم اسمش رو گذاشته بودم شببه میلاد راستاد😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️وای خدا فک کنم قدش ۱۷۰ اینا بود🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

میلاد راستاد بود خواننده دیس لاو زمون نوجوانی ما وای کپی اون اسمشم نمیدونستم اسمش رو گذاشته بودم شبب ...

🤣تباه بودی