2777
2789
عنوان

پاره شدن از درس خوندن و افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 25 پست
هر روز ۵ ساعت بخونی قبولی ولی یک روز دو ساعت بخونی یک روز سیزده ساعت یک روز هیچی اینطوری آدم پیوستگی ...

۵ ساعت واقعا خیلی کمه

من روزی ۴ ساعت فقط ویدیو آموزشی میبینم

۲۴۲ روز دیگه کنکوره از این تایم ۳۰ روزش نوبت اول۳۰ روزش نوبت دوم وقت تست زنی خیلی کمه واقعا ..ای کاش ...

جای این حساب کتابا دوتا تست میزدی جلوتر افتاده بودی

دیر نیست تلاش کن

از من گفتن بود 

تا خودت نخوای کسی کاری واست نمیتونه بکنه 

واقعا هر تست رو سرنوشتت تاثیر داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من آخریش ۶۴۰۰ بود چون زمین اینا کم میزنممن همینجوری از دهم میخونم روزی پنج شش ساعت ، الان بیشتر ...

من دهم ویازدهم بخاطر این امتحانای لعنتی نهایی کل وقتم رفت رو عمومیا خیلییی کم تست زدم 

من دهم ویازدهم بخاطر این امتحانای لعنتی نهایی کل وقتم رفت رو عمومیا خیلییی کم تست زدم

نمرات نهاییت چقد بود برا یازدهم 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
جای این حساب کتابا دوتا تست میزدی جلوتر افتاده بودیدیر نیست تلاش کناز من گفتن بود تا خودت نخوای کسی ...

به امید خدا از فردا سعی میکنم ۸ ساعت استمرار داشته باشم ببینم چی میشه

نمرات نهاییت چقد بود برا یازدهم

شیمی و زیست۱۹.۲۵ ولی شیمی یه سوال بود استوکیومتری معادلشو سر بی دقتی باید جرم مولی کلر بدست می آوردم اشتباهی آمونیاک اول بدست آوردم بلد بودم سر بی دقتی که خیلی فشار خوردم..وگرنه ۲۰ مطلق بود..

دینی از نظر خودم باید کم کمش ۱۹.۷۵ یا۲۰ میاوردم ۱۹ دادن هر چی اعتراض زدم بی نتیجه..

فارسی ۱۸.۷۵ سر معنی شعر نمره خراب کردم

عربی ترجمه قواعد کلا افعال از ذهنم رفته بود..۱۸.۲۵

زبان ۱۸.۷۵ لسنینگ سوال ۳ بود خیلی طولانی بود شب هم نخوابیده بودم اونو کلا اشتباه البته شانسی زده بودم..

شیمی و زیست۱۹.۲۵ ولی شیمی یه سوال بود استوکیومتری معادلشو سر بی دقتی باید جرم مولی کلر بدست می آوردم ...

برا منم تقریبا مث توعه

که کاش تاثیر مثبت شه چون میترسم تراز کم بده

بدون کلاس کلاسا معین کرمی رو ۴ ایکس نگاه میکنم هادیان وفرهمند رو ۲شجاعی رو ۱.۵

خب دیگه بدون کلاس نرماله اگه سه چار ساعت بخونی

مثلا تو امروز ۴ ساعت کلاس میبینی ، ۴ ساعتم خودت میخونی میشه ۸ ساعت

دیگه اون ۴ ساعت کلاسو منچ بازی نمیکنی که به هر حال درس میخونی

در کل نذار زیاد ناامیدی بیاد سراغت