2777
2789
خیلی خوب که گفتی 🌿پس با این توضیح (که پدرت زنده و مؤمنه) تعبیر خواب کمی فرق می‌کنه — و درواقع مثبت‌ ...

این چه چت خوبی هست واسه من میگ علمشو ندارم تعبیر نمیکنم بی تربیت🤦‍♀️😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب 🌙با توجه به جزئیات خوابت، چند نشونه‌ی بیداری داره که احتمالاً در روزها یا هفته‌های آینده ب ...

وای این چت من عاشقش شدم چرا واسه من اینحوری نی😂

من خیلی وقت پیش دانلود کردم. فکر کنم الان این نسخش پولی شده مطمئن نیستم

عزیزم تا هستی یچیز دیگم‌بهت بگم‌بزن تعبیرشو یکساله این خوابه رو دیدم ولی از فکرم بیرون نمیره مطمئنم‌تعبیر داره

من خیلی وقت پیش دانلود کردم. فکر کنم الان این نسخش پولی شده مطمئن نیستم

خواب دیدم تو یه باغ بزرگ اطراف تاریک بود فقط وسط باغ یه چیز سیمانی بود روشم چراغ بود رفتم نزدیکش یه دسته گل بزرگ رز قرمز بود فهمیدم مال منه بو کردم اینقدر بوی خوبی میداد اینقدر معطر بود و خوش بو که حتی وقتی از خواب پاشدم هنوز معطریش تو بینیم بود

خواب دیدم تو یه باغ بزرگ اطراف تاریک بود فقط وسط باغ یه چیز سیمانی بود روشم چراغ بود رفتم نزدیکش یه ...

اصلا بویی ک داشت تو این دنیا نبود نمیشه مثال زد شبیه چی بود