2777
2789
عنوان

اومدم قهر خونه اقاجونم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 62 پست
ببین عموم میگه این آقا درست شدنی نیس برنگرد بذار تموم شه آقا جونم میگه برنگرد ولی چشمش ب دهن منه راس ...

اگه خواستی برگردی فقط با شرایطی که گفتم برگرد بعدشم طلاق ترس نداره اتفاقا باید خیلی قوی باشی که از یه مرداب خودتو بکشی بیرون

چند وقته عروسی کزدی ؟برگرد و سر هر مسله خواستین دعوا کنین توی دعوا تو اینبار هیچی نگو هیچی یعنی ببخش ...

من هر سری کوتاه میام 

قبلا خیلی لج میکردم 

الان تا صداش میره بالا سکوت میکنم ولی ادامه میده انکار دوس داره ادامه بده تهش از حرفای خودش ی بهونه دستش میوفته میزنه 

قربونت برم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت درخواست طلاق بدم یا هیچ اقدامی نکنم فقط برنگردم؟؟ دیگه رومم نمیشه تو روی پدرشوهرم وایسم

برنگرد اگه رفت عدم تمکین کرد بگو مهریه و نفقه نداده طبق قانون تا مهریمو نده تمکین نمیکنم اگه جای کتکا هست برو پزشک قانونی نامه بگیر تا ترک منزل نزنه برات

برنگرد اگه رفت عدم تمکین کرد بگو مهریه و نفقه نداده طبق قانون تا مهریمو نده تمکین نمیکنم اگه جای کتک ...

ن اون که اقدامی نمیکنه 

قبح داره تو خانواده 

ب من میگه پات ب دادگاه باز بشه میکشمت

من هر سری کوتاه میام قبلا خیلی لج میکردم الان تا صداش میره بالا سکوت میکنم ولی ادامه میده انکار دوس ...

همین جوری سکوت کن و جوابش نده بخدا معجزه میکنه 

با لج کردنت اذیت ش کردی ولی بزار کنار وقتی روحش تو ارامش باشه برای خودت و زندگیت بهتره 

اگه میبینی عصبی هست گاهی از یه دم نوش ارامش بخش استفاده کن نه بعنوان ارامبخش 

بگو مثلا جلوگیری میکنه از سرماخوردگی و اینا نزار بفهمه میخوای ارومش کنی 

تو سعی تو بکن اگه زندگیتو دوس داری !

وقتی داری باهاش زندگی میکنی خیلی خوب اخلاق شو میدونی پس بهانه دستش نده بزار به ارامش خونه فکر کنه 

نه وقتی یاد خونه میفته بگه الان برم خونه بازم سرو صدا و دعوا و ناراحتی یادش بیاد 

اینجوری ادامه پیدا کنه زده میشه از خونه 

اقدر بهش محبت کن تا کلا بحث و محث یادش بره برای خودتم خوبه به آرامش میرسین 

همیشه کوتاه بیا با این کار نه تنها کوچک نمیشی بلکه تو قلب شوهرت بزرگ میشی تجربه شده حتما انجام بده 

عزیزم قربونت بشم 😙😙😙

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

این تهدید خودش جرمه بنظرم به حرف عموت گوش کن ببین چی میگه

میکم عموم سنی نداره هیجانی میگه 

نمیدونم 

پدرشوهرم امشب کلی سخنرانی کرد برام ...

آقا جانم میگه بمون همین جا ولی میدونم دوس داره درست شه برگردم 

میدونی حرفامو نمیتونم درست بزنم کسی رو ندارم پیشم باشه باهاش درد دل کنم بهم مشاوره بده 

همین جوری سکوت کن و جوابش نده بخدا معجزه میکنه با لج کردنت اذیت ش کردی ولی بزار کنار وقتی روحش تو ار ...

راستش خیلی اعصاب ندارم منم 

تنهام تو خونه اونم سر کار 

نمیذاره برم بیرون سرگرمی ندارم 

از خانواده مم دورم .. هفته یی یه بار معمولا میایم سرمیزنیم 

تو خونه کلافه میشم

میکم عموم سنی نداره هیجانی میگه نمیدونم پدرشوهرم امشب کلی سخنرانی کرد برام ...آقا جانم میگه بمون همی ...

بگو باید تعهد بده باعموتم صحبت کن بگو این دفعه با تعهد که میرم دفعه دیگه دست روت بلند کرد مستقیم برو کلانتری خواستی بری هم بگو چه تضمینی میدی دیگه دست روم بلند نکنی باید یچیزی بنامم کنی یا حق تنصیف اموال بهم بدی و تعهد بدی دست روم بلند نمیکنی

بگو باید تعهد بده باعموتم صحبت کن بگو این دفعه با تعهد که میرم دفعه دیگه دست روت بلند کرد مستقیم برو ...

از کلانتری و اینا خیلی میترسم .. جراتششو ندارم 

ولی فردا میگم باید تعهد بده 

راستش خیلی اعصاب ندارم منم تنهام تو خونه اونم سر کار نمیذاره برم بیرون سرگرمی ندارم از خانواده مم دو ...

همون دم نوش جواب میده 

برای سرگرمی تو خونه فیلم ببین 

کار خونه 

غدا پختن 

کتابخوانی 

به هر کاری که علاقه داری 

گلدوزی خیاطی عروسک خمیری یا هر چی علاقه داری انجام بده تازه میتونی کسب درامد کنی از این راه هم سرت گرم میشه 

شوهر منم اولش همینجوری بود وال من پافشتری نداشتم برای کاری کمکم خودش خوب شد 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀