2777
2789
عنوان

اومدم قهر خونه اقاجونم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 62 پست
دفاع شخصی منم از نت چند تا حرکت یاد گرفتم برای روز مبادا ادم از خودش دفاع کنه خیلی خوبه

ن بابا نمیشه که 

اصلا راه دفاع نداره فقط زور زیاد میخواد 

تا من بخوام یه لگد بزنم کوبیده رفته ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم وقتی همسرتون پشیمونیه برگردین سر زندگیتون ولی تضمین کنه دیگه تکرار نمیشه کارش

هر سری تضمین میکنه 

سری قبل اقاجونم هرچی از دهنش دراومد بهش گفت ،صداش درنیومد

رفتیم خونه شد همون آدم سابق

نمیده توهم نرو ...نه همون محضری که عقد کردین باید بزنه توی سند ازدواجت

همون تعهد ازش بگیرم کافی نیس؟؟ یه سری گفتم گفت میام دست نویس مینویسم امصا میکنم بابامم زیرش رو امضا میکنه 

نمیدونم خانواده م قبول کنن یا بگن مسخره بازیه

تومیخوای زندگی کنی گفتی این آقا باراولش نیست دست روت بلند میکنه ازکجا معلوم دفعه بد بدترنشه تازه اگه خدایی نکرده کار به جدایی کشید میتونی درخواست تست کنترل خشم کنی

چند وقته عروسی کزدی ؟

برگرد و سر هر مسله خواستین دعوا کنین توی دعوا تو اینبار هیچی نگو هیچی یعنی ببخشید هم کر شو هم لال وبزار هر چی خواست بگه 

بعد که اروم شد بهش بگو چقدر از این رفتارش ناراحتی 

با دعوا و بگو مگو هیچی درست نمیشه باید بهش زمان بدی تا کم کم بزاره بری باشگاه یا ...

منم مثل خوا هر بزرگترت به حرفم گوش کن نتیجه شو میبینی 

هر وقت هر سوالی داشتی حتما بپرس تا راهنمایت کنم 

صبور باش 

با متانت باش 

وقتی جوابشو میدی یعنی روبروش قرار گرفتی خب این یه این معنا هست که دوست داری دعوا ادامه داشته باشه خودتو از مقابلش بردار بزرار کنارش یه جاهای کوتاه بیا کل کل نکن درست میشه 

با ارامش و مهربانی و متانت و یکم سیاست برو جلو نه با جر و بحث 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

تومیخوای زندگی کنی گفتی این آقا باراولش نیست دست روت بلند میکنه ازکجا معلوم دفعه بد بدترنشه تازه اگه ...

ببین عموم میگه این آقا درست شدنی نیس 

برنگرد بذار تموم شه 

آقا جونم میگه برنگرد ولی چشمش ب دهن منه 

راستش خودمم از طلاق میترسم 

میدونم خوب نمیشه همینه ولی نمیدونم برگردم با کتک هاش بسازم یا ن