2777
2789
عنوان

اومدم قهر خونه اقاجونم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 62 پست
همون دم نوش جواب میده برای سرگرمی تو خونه فیلم ببین کار خونه غدا پختن کتابخوانی به هر کاری که علاقه ...

هیچ کاری نمیکنم از صب تا شب یکم گار خونه میکنم خسته میشم 

دراز میکشم عین جنازه شدم 

ب چیزی علاقه ندارم جز اینکه دوس دارم برم تو خیابون پرسه بزنم .برم باشگاه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چرا بااین روانی زندگی میکنی دختر قصد جون خودت کردی

نمیدونم 

همین الانم دو دلم 

اگه خجالت از عموم نبود امشب رفته بودم خونه م 

ولی نگا های معنادار عمومو دیدم باز جسارت کردم و گفتم برنمیگردم 

ولی میدونم باز دوومی نداره

بری که بازم کتک بخوری بشین همون بابات و نگه دار ثوابم میکنی

ن بابا پدربزرگمه سرحاله از کار افتاده نیس .

اینجا رو خیلی دوس دارم ولی اومدم قهر نای بلند شدن ندارم عین جنازه افتادم ولی عموم میاد بزور ب خودم تکونی میدم بلند میشم که باز پاپیچم نشه

ممنون آره پس میمونم اگه باز پدرشوهرم مغزم رو شستشو نده منم احمقم

اگه خواستی بری بگو باید تضمین بدین اگه گفت حرف من ضمانت با کمال احترام بگو شما بزرگ منید منم دخترتون ولی میترسم بیام تضمین میخوام

اگه خواستی بری بگو باید تضمین بدین اگه گفت حرف من ضمانت با کمال احترام بگو شما بزرگ منید منم دخترتون ...

اره اتفاقا گفت تو منو قبول نداری آخه آدم میمونه چی بگه 

ممنونم اینجوری گفتی همینو میگم 

اره اتفاقا گفت تو منو قبول نداری آخه آدم میمونه چی بگه ممنونم اینجوری گفتی همینو میگم

با سیاست بگو نه شما بابای منی نه عمو ولی عموجان اگه پسرت زد من و کشت چی بگو نمیگم ازعمد اصلا هلم داد سرم خورد تو دیوار یه تصمیم بدین که دیگه دست روم بلند نمیکنه

با سیاست بگو نه شما بابای منی نه عمو ولی عموجان اگه پسرت زد من و کشت چی بگو نمیگم ازعمد اصلا هلم داد ...

وای دیگه اصلا خجالت میکشم رو کتک زدنش مانور بدم 

خودم روم نمیشه  اصلا نمیدونی تو چه وضعی متو انداخته مردک احمق .راضیم بمیرم هی نگم کتک خوردم 

دوس ندارم پدرشوهرم ببینم 😵‍💫اصلا دوس دارم دیگه هیچکی راجع بش حرف نزنه