2777
2789
عنوان

لطفاااااا بیاین راه حل سینوزیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 125 پست

یه سیر رو بردار نصفش کن یکیشو بذار تو ی گوشت اونم ی گوش دیگت یکی هم بگیر جلو بینیت هی بوش کن

زنجبیل و با آب و نمک قاطی کن قرقره کن

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

نمک طبیعی داغ کن داخل پارچه. بذار روی گونه هات. اب سرد نخور. یخ نخور بستنی نخور.یه راه حل عالی برای ...

نمک و شلغم الان نداریم

حالم خیلی بدتر شده گوشیم کیپ شده و تیر می‌کشه

گلوم هم درد هم تیر هم سرفه خشکه

دماغم هم همش چرک خسته شدم😞

شما تجربه داری دقیقا الان باید چیکار کنم بهتر بشم

فکر نکنم بتونم بخوابم دیگه.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سیر رو بردار نصفش کن یکیشو بذار تو ی گوشت اونم ی گوش دیگت یکی هم بگیر جلو بینیت هی بوش کنزنجبیل و ...

سیر خام؟ فکر کنم نداریم اه..

زنجبیل داریم ولی چون تنده برای گلو ضرر نداره ؟

شلغم لعنتی بدم میاد😞نمک فردا میخرم

شلغم بخور بهتر از این وضعیت الانته 

اگه واقعا نمیتونی بخوری فقط همون عصاره اش که با عسل قاطی شده رو بخور اون زیاد مزه شلغم نمیده خیلی خوشمزست

شلغم بخور بهتر از این وضعیت الانته اگه واقعا نمیتونی بخوری فقط همون عصاره اش که با عسل قاطی شده رو ب ...

بمونه فردا

الان موندم چیکار کنم یکم بهتر بشم

اصن شب که شد بدتر شدم

دو سه تا راه حل گیگم اگر انجام دادی و نتیجه گرفتی حتما بهم بگو اول اینکه اب جوشیده ی سرد و نمک خیلیییی کممممم. رو استنشاق کن تا چند روز. یعنی ابو از بینی بکش  بره توی مغزت و سرتو عقب بگیر که از پشت حلقت بیاد پایین و بعد اونی که میادو تف کن 

بعد یه پیاز بردار هی گاز بزن بگیر جلو چشم و بینیت (لازم نیست بخوری فقط با دندون بکن )تا خوب چشمات بسوزه و اشک و اب از بیمی و چشمات بیادبیرون تا تمام چرک از سینوس هات کم کم بیاد بیرون و سبک شه و تا از  تندی پیازه افتاد و دیگه اشکت نیومد یه گاز دیگه بزن تا گل پیاره تموم بشه 

نمک و شلغم الان نداریمحالم خیلی بدتر شده گوشیم کیپ شده و تیر می‌کشهگلوم هم درد هم تیر هم سرفه خشکهدم ...

فکر کنم دارو شیمیایی زیاد میخوری؟ سعی کن فین کنی هرچی هست بیاد بیرون بدنت داره واکنش نشون میده بذار خالی شه. مایعات بخور بدنت پاکسازی کنه.

اگر سرکار نمیری برای خوب شدن عجله نکن تا ۳ روز همین حالت پاکسازی رو پیش بگیر. انار و نمک بخور. انار شیرین با پیه حتما. یعنی کامل بخوری فقط پوست بمونه. مایعات بخور اب سیب اب هویج. فالوده سیب عالیه. سرچ کن تو نت هست. اب عسل بخور

دو سه تا راه حل گیگم اگر انجام دادی و نتیجه گرفتی حتما بهم بگو اول اینکه اب جوشیده ی سرد و نمک خیلیی ...

باشه میگم

الان پیاز رو میرم میکنم همین میتونم فعلا

نمک هم گفتن سرم نمکی بگیر 

بمونه فرداالان موندم چیکار کنم یکم بهتر بشماصن شب که شد بدتر شدم

هرچیزی که رب گوجه داره رو نخور خود گوجه هم نخور التهاب میاره. بادمجان فعلا نخور سرخ نکردی نخور ان شالله زود خوب میشی. یک سوپ یا اش بخور غذاهایی که بدنت رو گرم کنه و راحت هضم بشه خوبه

عزیزم برادرم سالها درگیر بود.شاید بنظرت مسخره بود چون از نظر من واقعا مسخره بود.دود عنبر نسا میداد و واقعا خوب شد😂

هرچند این کارهارو اصلا قلول نداره ولی روش جواب داده فعلا.اینجا روم شد بگم ولی حضوری به کسی نمیگم😂

باشه میگمالان پیاز رو میرم میکنم همین میتونم فعلانمک هم گفتن سرم نمکی بگیر

با اب خالیم میتونی استنشاق کنیا بنطر من اول استنشاق کن بعد پیازو استفاده کن. استنشاق رو روزی ۳ بار ولی پیاز همون یه بار هم فکر کنم کافیه اگر دیدی خیلی وخیمی فردا پس فردام تکرار کن