2777
2789

شوهرم بدجور با پدرم زاویه پیدا کرده 

امروز فقط یک کلام گفتم مث بابام اینا یکم پس انداز واسه اینده بچمون داشته باشیم بد نیس

شروع کرد گفت بابات که الان از شرکت نفت بازنشسته شده ماشینش .خونه اش.هزینه درمانش.مسافرتش.حتی کفش پاش و ۹۰ درصد زندگیش مجانیه معلومه اون میتونه پس انداز کنه چنتا خونه ماشین بخره

میگه امثال پدر تو خیانت کردن به جامعه که خواهرتو و ۴ تا دایی ات و عموهات با پارتی بازی برده سر کار اگه پدر تو واسه پیشرفت مملکت کار کرده منم ۲۰ تا کارگر زیر دستمه منم واسه پیشرفت مملکت تلاش میکنم ..پس دلیلی نداره کارمند شرکت نفت با کارمند اموزش پرورش یا رفتگر شهرداری یه ارگان دولتی دیگه فرق داشته باشه

اخ پدرم یه بار گفت پولم پول زحمت کشیه شوهر منم ناراحت شد گفت مگه پول بقیه پول جا کشیه 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با پارتی بازی به شدت مخالفم و حق بقیه ی مردم خورده میشه اما کار شما اشتباهه شوهرتونو مقایسه میکنید باید میگفتین نظرت چیه یکم پس انداز کنیم ؟! چون مقایسه خیلی بده .

اما حقوق بازنشستگی حلاله چون زحمت کشیدن .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

از جای که گفتی خواهر و دایی و عمو با پارتی سر کار برده حق رو به شوهرت دادم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی