الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همین لحظه با دخترم دعوام شد گذاشت رفت پایین پیش مامان بزرگش🙂
من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
امروز بالاخره کمددیواری برای خونمون زدیم و تازه دارم از خونه زندگیم لذت میبرم🥺😍
🥰💃💃💃
امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوب نصیب همههههه الهی آمین😇
ساعت ۹ نیم پاشدم برم بازار برایدوستم مادوتولد بگیرم دیدم بابام ماشین برده سرکار (از سرویس جا مونده) با تاکسی رفتم پیش دوستام بازار گشتیم من چیزی نخریدم اونا بافت و شال خرید قرار بود من هزینه کیک بدم بجای کادو وسط بازار من پرچم فرمز شدم رفتم دسشویی دیدم خون ریخته تو لباس زیرم یه نوار گذاشتم (کیکا چقدر گرون شده ۴۰۰ ,۵۰۰ بعد بافت خرید دوستم ۳۹۰) گشنمونشد رفتیم فلافل خریدیم خوردیم رفتیم خونه لباس زیر انداختم رفت قرص خوردم بعد از درد زیاد خوابم برد ساعت ۴ دوست پسرم زنگزد کارم زود تموم شد بیا نیم ساعت بیینمت (بابام ۶ میومد) توراه اومدنی تصادف کرد ، مقصر نبود ولی خب تا افسر اینا بیاد طول کشید ساعت ۵ نیم رسید ناراخت بود از اینکه وقت رفته کلا حالش گرفته شد از وقت نداشتن بعدش دیدم ناراحته گفتم بریم فروشگاه رفتیم خوراکی خریدیم خوردیم اومدم خونههه😂😂🤣