2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاید تعریف کنید امروز واستون چه اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 4491 بازدید | 180 پست
من رفتم دندونپزشکی دندون جلوم چند ماه بود یه تیکه کوچیک ازش شکسته بود و خیلی ظاهر بدی داشت امروز درس ...

😍😍به دل خوش  و همیشه لبخند بزنید

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین لحظه با دخترم دعوام شد گذاشت رفت پایین پیش مامان بزرگش🙂

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
امروز بالاخره کمددیواری برای خونمون زدیم و تازه دارم از خونه زندگیم لذت میبرم🥺😍

🥰💃💃💃

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوب نصیب همههههه الهی آمین😇

تولد اکسمه و من خیلی دوسش دارم ناراحت بودم تمام روز

🥲عزیزمم اشکال نداره امید وارم آدمی که لیاقتت و داره وارد زندگیت بشه

ساعت ۱۲ وقت روانشناس داشتم برگشتم خونه بدو بدو ساک جم کردم ناهار خوردم باز رفتم دکتر برا گفتار درمانم بعد برگشتیم شهر خودمون😄😂

قلبتو دنبال کن اما عقلتم با خودت ببر༆

ساعت  ۹ نیم پاشدم برم بازار برای‌دوستم مادو‌تولد بگیرم دیدم بابام ماشین برده سرکار (از سرویس جا مونده) با تاکسی رفتم پیش دوستام بازار گشتیم من چیزی نخریدم اونا بافت و شال خرید قرار بود من هزینه کیک بدم بجای کادو وسط بازار من پرچم فرمز شدم رفتم دسشویی دیدم خون ریخته تو لباس زیرم یه نوار گذاشتم (کیکا چقدر گرون شده ۴۰۰ ,۵۰۰ بعد بافت خرید دوستم ۳۹۰)  گشنمون‌شد رفتیم فلافل خریدیم خوردیم رفتیم خونه  لباس زیر انداختم رفت قرص خوردم بعد از درد زیاد خوابم برد ساعت ۴ دوست پسرم زنگ‌زد کارم زود تموم شد بیا نیم ساعت بیینمت (بابام ۶ میومد) تو‌راه اومدنی تصادف کرد ، مقصر نبود ولی خب تا افسر اینا بیاد طول کشید ساعت ۵ نیم رسید ناراخت بود از اینکه وقت رفته کلا حالش گرفته شد از وقت نداشتن بعدش دیدم ناراحته گفتم  بریم فروشگاه رفتیم خوراکی خریدیم خوردیم اومدم خونههه😂😂🤣

صبح اداره رفتم ساعت ۳ که برگشتم سریع ناهار خوردم دوش گرفتم رفتم یوگا.       بعد آمدم خونه کلی ظرف شستم. چای دم کردم صد بار زنگ زدم پسرم بیاد خونه.    ساعت ده خوابیدم از خواب پریدم الان 

منم امروز مث همیشه دوساعتی رفتم باشگاه رفتم داروخانه پودر خریدم اومدم خونه ساندویچ درست کردم با دوغ خوردم😂،وانگار کم کم داره از خاطرم میره،یوسفو نگا کردم لباسای باشگاهمو شستم 

الانم اینجا..

هر موقع میخواستی سرش داد بزنی بهش نگا کن و تو دلت بگو این جز من کسیو نداره،دلت آروم میشه

باتمام وجود دروش کردم آخه چرا نمیخوره.الانم بدجور گریه ام

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
ساعت ۹ نیم پاشدم برم بازار برای‌دوستم مادو‌تولد بگیرم دیدم بابام ماشین برده سرکار (از سرویس جا موند ...

عزیزممم چه روز پرماجرایی😍😂

برای تولد دوست ایده کادو چی دارید در حد ۵۰۰ تومن؟ امروز خونه بودم و دارم به این فکر میکنم واسه دوستم ...

چند سالشه اگه دانشجوعه ، تراول ماگ امروز پرسیدم ۳۷۰ ، بافت دوستم خرید ۴۰۰ ست بافت بود ۵۰۰  ، شاکت بود ۶۰۰