اوایل بارداری تست بی بی زدم خیلی کم رنگ بود بزور بالا میومد الان که ۱۱ هفتمه سری پررنگ شد دوتا خط قرمز اوایل ادارم خیلی روشن با اینک آب کم میخوردم الان اب بیشتر مبخورم و ادرارم تیره شده غذا همه چی میخورم بعضی وقتا صبا در اثر سرفه زیاد بالا میارم زردیه همش خواب الودم نی نیم سمت چپه و ضربانش ۱۷۶ عاشق ارشی فلفل🙂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیزی که بعیده اصرار به انکار چیزی هست که در اون دانشی ندارید
شما حرفتون کاملا غیر علمیه، برید از یک پزشک متخصص زنان بپرسید ببینید بهتون چی میگه، من پارسال که باردار بودم از دکترم پرسیدم و ایشون بهم توضیح دادن که این مورد اصلا ربطی به جنسیت بچه نداره
نمیدونم والا واسه من ک اینجوری بودبعد از مرغم متنفر بودم کسی ک دختربارداره خیلی خیلی حالت تهوع و بال ...
آره همین طوره ، من سر دخترم حتی آب نمیتونستم بخورم چه برسه به غذا ، تا پایان سه ماهگیم اینطوری بودم بعد کتر بهم دمیترون داد خوب شدم ، ولی سر پسرم انقد غذا میخوردم که نگو حتی نصف شب بالاسرم کیک یا کلوچه میزاشتم