2777
2789
عنوان

ایا این علائمایی که دارم نشونه دخمل بودن نی نی مه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر هردو بچه هام خوشگل شدم ، به نظرم خیلی ربط نداره چون خواهرمم سر ار سه بچه هاش خیلی خوشگل شد ۲ ت ...

نمیدونم والا واسه من ک اینجوری بود

بعد از مرغم متنفر بودم کسی ک دختربارداره خیلی خیلی حالت تهوع و بالا اوردن داره گوشت‌نمیخوره

این چیزاییه ک از اطرافیان شنیدم ک‌باردار بودن

چیزی که بعیده اصرار به انکار چیزی هست که در اون دانشی ندارید

شما حرفتون کاملا غیر علمیه، برید از یک پزشک متخصص زنان بپرسید ببینید بهتون چی میگه، من پارسال که باردار بودم از دکترم پرسیدم و ایشون بهم توضیح دادن که این مورد اصلا ربطی به جنسیت بچه نداره

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

نمیدونم والا واسه من ک اینجوری بودبعد از مرغم متنفر بودم کسی ک دختربارداره خیلی خیلی حالت تهوع و بال ...

آره همین طوره ، من سر دخترم حتی آب نمیتونستم بخورم چه برسه به غذا ، تا پایان سه ماهگیم اینطوری بودم بعد  کتر بهم دمیترون داد خوب شدم  ، ولی سر پسرم انقد غذا میخوردم ‌که نگو حتی نصف شب بالاسرم کیک یا کلوچه میزاشتم

شما حرفتون کاملا غیر علمیه، برید از یک پزشک متخصص زنان بپرسید ببینید بهتون چی میگه، من پارسال که بار ...

من تو آزمایشگاه با ۲ از بهترین فوق تخصص های زنان کار میکردم که یکی از اونا مرد بود و در آلمان درس خونده بود و در موسسه ی رویان تهران هم ویزیت میکردن

آره همین طوره ، من سر دخترم حتی آب نمیتونستم بخورم چه برسه به غذا ، تا پایان سه ماهگیم اینطوری بودم ...

چند تا خانم باردار رو دیدم اینجوری بودن تقریبا همشو ن ولی خب داشتن ی سری چیزارو